Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy reagáltatok volna erre?...

Hogy reagáltatok volna erre? (anyós kérdés)

Figyelt kérdés

Kislányom 2,5 éves, még nem szobatiszta, kaki már fél éve bilibe/WC-be megy, de a pisivel még hadi lábon áll.

Ha anyósomnál van soha nem pisil be, mindig szól Neki, ha kell. Nekem viszont nagyon ritkán. Elég gyanús volt, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki... Tegnap viszont anyósom beszélgetett a szomszéd nénivel, aki kérdezte tőle, hogy szobatiszta-e már a kislány. Mondta, hogy nem, majd suttogó üzemmódba váltott és elmesélte, hogy akárhányszor bepisilt nála a lányom jól elverte a fenekét. Nagyon felháborodtam ezen, szerintem nem akkora bűn ha egy 2,5 éves gyerek bepisil. Utána letagadta, hogy ezt mondta pedig szinte mellette álltam. Biztos hogy megtette mivel, ő mesélte, hogy a fia (férjem) másfél évesen délutáni alvásnál bepisilt őt is jól elverte...

Közöltem vele, hogy többet nem mehet a lányom közelébe... Ti mit tetetek volna a helyemben?

2013. ápr. 20. 13:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanezt!!
2013. ápr. 20. 13:19
 2/35 anonim ***** válasza:
35%

Kati neni, en nem veressel akarom a lanyomat nevelni. ha ezt nem tudja tiszteletben tartani, akkor tobbet nem jon Zsuzsika ide egyedul.

ELtiltani eros tulzas a mamajat////

2013. ápr. 20. 13:21
 3/35 anonim ***** válasza:
76%

Először is mondanám a páromnak,hogy kezdjen valamit az anyjával!

Másodszor pedig anyóssal jól elbeszélgetnék,hogy ő ezt mégis hogy gondolja? Ő mit szólna ha nagyon öreg korában bepisilne és a már felnőtt unokája jól elverné? Nagyon leosztanám,csak úgy zengne a ház!

Harmadszor pedig beszélnék a lányommal is,hogy ha még egyszer ilyen történik azonnal szóljon nekem!

Az meg persze ezek után mát természetes,hogy anyós semmilyen körélmények között nem lehet együtt a lányommal az én felügyeletem nélkül!

2013. ápr. 20. 13:22
 4/35 anonim ***** válasza:
75%
Soha nem hagynám nála egyedül, és hosszú időnek kellene eltelnie ahhoz, hogy ezt megemésszem, elfelejtsem. A gyerekem senki nem verheti, ezt nagyon komolyan kikötöttem már az elején.
2013. ápr. 20. 13:22
 5/35 anonim ***** válasza:
64%

Megkérdezném a kislányomat, hogy ez igaz-e, és ha igen, utána jó ideig nem vinném a mamához, nem hogy aludni, de látogatóba sem.

Eszénél van ez???!!!

2013. ápr. 20. 13:23
 6/35 anonim ***** válasza:
77%
Megint, mint mindig az ilyen jellegű anyós-meny kérdéseknél felmerül bennem, hogy HOL A FÉRJED, ÉS AZ MIÉRT NEM CSINÁL SEMMIT??
2013. ápr. 20. 13:25
 7/35 anonim ***** válasza:
61%
nagyon durva, hanyagolnám ezt a kapcsolatot
2013. ápr. 20. 13:27
 8/35 anonim válasza:
63%
Fenekeljétek el az anyóst :D
2013. ápr. 20. 13:28
 9/35 anonim ***** válasza:
35%
Én nem értem ezért miért kellene eltiltani a gyerektöl. Meg kell vele beszélni. Te nem vered a gyereket, ö se tegye. De rengeteg ember van -itt a GYK-n is- akinek a verés belefér a nevelésbe. Ö igy nött fel, ö igy nevelt. De néma gyereknek anyja se érti a szavát, ezért kellene kommunikálni, nme eltiltani. Nyilván nem véresre verte azt a gyereket. Nem kell tulzásba esni.
2013. ápr. 20. 13:33
 10/35 anonim ***** válasza:
68%
Nem engedném hozzá többet, főleg nem egyedül. Mindennemű fizikai s lelki bántalmazást elítélek. Ha az én gyerekem ütné meg legközelebb akkor látná a gyereket ha a gyerek elmúlt 18 éves.
2013. ápr. 20. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!