Mi a tapasztalatotok anyós/após téren?
Arra lennék kíváncsi, hogy amikor a párotokkal összejöttetek, mi volt:
-Már eleinte sem volt jó a kapcsolat?
-Eleinte jó volt de megromlott?
-Eleinte jó volt és jó is maradt?
Eleinte csak egy máz volt, ami ugye előbb utóbb lehullott. Eleinte bedőltem nekik, ma már 8 év után ismerem őket igazán.
Az anyósom elhagyta a férjemet, a nagyszülők nevelték. Anyuka jött ment a férjem életében mikor egyszer besokallt a férjem és lezárta a kapcsolatot anyukával. Már kb 3 éve nem is beszélnek.Csak akkor jött ha kellett pénz.
Eleinte jó volt, de aztán odaköltöztem. Nagy hiba volt, soha többet.
Nem pont erre ment rá a kapcsolatunk, de ez is közrejátszott
Az elején jó volt,de csak mert nem tudtam hogy a hátam mögött elhordanak mindenenk,párom nem merte megmondani.Aztán fél év után összköltöztünk,úgyis mindig nálam volt párom(már nem csodálom),onnantól minden voltam,csak jó nem.
Ritkán látogatjuk őket,ők szinte soha mindent,így hogy nagy lett a távolság,igy már normális a viszony,kéthavonta 3 órát kibirunk együtt :)
első házasságomnál:
Amikor még nem voltunk házasok akkor jó volt a kapcsolat apóssal-anyóssal is
Házasság után mindkettővel megromlott. Míg anyósom nyíltan szidott, addig apósom sunyiban a hátam mögött.
Válás után az anyósom újra kedves lett (még ma is, pedig már 15 éve elváltunk) az apósom meghalt..
A második házasságnál:
Házasság előtt az apósom annyira utált, és annyira megsértett hogy soha többé nem találkoztam vele. Anyósommal viszont az első naptól kezdve nagyon jó kapcsolatom lett
Házasság után:
Apósom pár évvel később halála előtt békülni akart, de nem érdekelt. Sosem láttam többé, mert meghalt
Anyósommal ma is nagyon jóban vagyunk.. Nagyon szeret és én is őt.
Én már pár éve együtt vagyok a párommal, és hamarosan összeházasodunk. A szüleivel jó a kapcsolatom, amennyire csak lehet. Bár sok mindenben különbözünk, de sok mindenben meg hasonlóan gondolkodunk, így ilyesmiből nincs probléma.
Nem laknék sosem velük, mert akkor sok konfliktus előjöhet, de így a távolból egészen jó a kapcsolatunk.
Nem is túl közvetlen persze, inkább olyan normálisan semleges. Sajnos amúgy is ilyen vagyok kb mindenkivel, olyan mélységesen bennsőséges viszonyba csak igen kevés emberrel tudok kerülni, ilyen introvertált vagyok eléggé, de ehhez képest mondom, hogy normális viszonyban vagyunk már évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!