Hogy reagáltatok volna erre? (anyós kérdés)
Kislányom 2,5 éves, még nem szobatiszta, kaki már fél éve bilibe/WC-be megy, de a pisivel még hadi lábon áll.
Ha anyósomnál van soha nem pisil be, mindig szól Neki, ha kell. Nekem viszont nagyon ritkán. Elég gyanús volt, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki... Tegnap viszont anyósom beszélgetett a szomszéd nénivel, aki kérdezte tőle, hogy szobatiszta-e már a kislány. Mondta, hogy nem, majd suttogó üzemmódba váltott és elmesélte, hogy akárhányszor bepisilt nála a lányom jól elverte a fenekét. Nagyon felháborodtam ezen, szerintem nem akkora bűn ha egy 2,5 éves gyerek bepisil. Utána letagadta, hogy ezt mondta pedig szinte mellette álltam. Biztos hogy megtette mivel, ő mesélte, hogy a fia (férjem) másfél évesen délutáni alvásnál bepisilt őt is jól elverte...
Közöltem vele, hogy többet nem mehet a lányom közelébe... Ti mit tetetek volna a helyemben?
"16:56 Olvasd el még párszor amit írtam, aztán talán mérted.
Valaki írta, hogy meg van félemlítve a nagymama által a gyerek. Erre írtam, hogy ha meg lenne, akkor nem akarna menni hozzá! Nem, anyám nem veri az öcsém gyerekeit, mert ha verné, akkor nem nyavalyognának örökké, hogy a mamához akarnak menni. Így már érthető?"
Az nem érthető, hogy miért keverted ide a saját családodat. Teljesen felesleges volt a hozzászólásod. Ha nálatok a nagyi verné a kicsiket, érthető lett volna, amit mondasz, így csak mondtál valamit, hogy mondjál valamit.
Egyébként saját gyerekkoromból tudom, hogy nem mindig mertem szólni, ha nem akartam valahova menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!