Hogy reagáltatok volna erre? (anyós kérdés)
Kislányom 2,5 éves, még nem szobatiszta, kaki már fél éve bilibe/WC-be megy, de a pisivel még hadi lábon áll.
Ha anyósomnál van soha nem pisil be, mindig szól Neki, ha kell. Nekem viszont nagyon ritkán. Elég gyanús volt, de nem tulajdonítottam túl nagy jelentőséget neki... Tegnap viszont anyósom beszélgetett a szomszéd nénivel, aki kérdezte tőle, hogy szobatiszta-e már a kislány. Mondta, hogy nem, majd suttogó üzemmódba váltott és elmesélte, hogy akárhányszor bepisilt nála a lányom jól elverte a fenekét. Nagyon felháborodtam ezen, szerintem nem akkora bűn ha egy 2,5 éves gyerek bepisil. Utána letagadta, hogy ezt mondta pedig szinte mellette álltam. Biztos hogy megtette mivel, ő mesélte, hogy a fia (férjem) másfél évesen délutáni alvásnál bepisilt őt is jól elverte...
Közöltem vele, hogy többet nem mehet a lányom közelébe... Ti mit tetetek volna a helyemben?
Köszi a válaszokat. Én nem pontozgatok.
A lányom apja 8 hónapja halt meg autóbalesetben, tán Őt nem kellene belekeverni...
Részvétem! Beszélj az anyóssal, hogy ne verje a gyereket. A tied, és te neveled, a te nevelési módszereidet kell alkalmazni. Illetve egy ideig biztos nem hagynám egyedül az anyóssal.
Ha meg hajthatlan, akkor ultimátum. Nem láthatja az unokáját, ha nem bír viselkedni.
Illetve a kislánnyal is beszélgetnék a helyedben erről.
Nem a családját akarja elszakítani, kedves utolsó.
De nehogymár a mami megverje a gyereket...ehhez nincs joga!!!
Kérdező! Én hasonlóan cselekednék, mint Te.
Le lehet pontozni engem is, de ha megtudnám, hogy anyósom veri a lányomat, nem tenné zsebre, amit kap tőlem, és garantáltan jó ideig nem látná a kicsit.
A büdös életben többet nem aludna az anyósnál az holt biztos! Az én gyerekemre ne emeljen senki se kezet!
Amúgy kérdezd meg az anyóst, hogy ha megöregszik és pelenkázni kell majd, akkor majd az ő fenekét is elverjétek-e?
tegyünk már különbséget a tettek súlya és a büntetés között.
ha a gyerek hazudik, vagy a kérés ellenére rosszalkodik, leborít valamit, összetöri a tányért, akkor egy kis suhintás nem árt. na de a szobatisztaságra nevelést nem veréssel kell elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!