Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ti hogy reagáltatok volna...

Ti hogy reagáltatok volna erre a beszólásra?

Figyelt kérdés

A hétvégén ment férjhez a vőlegényem unokahúga. Az étteremnél bemenet találkoztunk a rokonokkal, beszélgettünk. Az egyik idős nő jött s fennhangon beszólt a páromnak, hogy "Na Te nem nőttél meg. Jó apró maradtál." S társai. Már nem is emlékszem, de 4-5 mondat erejéig ezt osztotta. Ott hirtelen nem is tudtam reagálni,a párom meg annyira toleráns, hogy csak mosolygott. De szerintem elég tapintatlanság és neveletlenség beszólni valakinek, csak mert nem 180 cm magas. Főként, mert nem egy gyerekről van szó, hanem egy felnőtt férfiról, aki már tett le az asztalra valamit.

Párom szerint túl lihegem, de szerintem akkor sem szép dolog. Kb. semmi köze nincs az illetőnek.

2014. szept. 8. 19:48
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Szerintem viszont ez egy prosztó dolog volt az asszony részéről... Olyasmiért beszólni, amiről az ember nem tehet és nem tud változtatni, gáz és nem illik felnőtthöz.

Kicsit függ a viszonytól is, de alapvetően nekem sem tetszene, nem szólnék semmit.

2014. szept. 10. 18:15
 32/35 anonim ***** válasza:
56%
Én úgy vagyok vele, hogy ha engem "bántanak" vagy szólnak be hasonlókat akkor mosolygok és ja ja ja. De ha a páromnak mondják fenn hangon jaj de sovány vagy és hasonlók akkor én is pont így reagálnék mint te!
2014. szept. 11. 23:02
 33/35 anonim ***** válasza:

Paraszt dolog beszólni olyanért, amiről az ember nem tehet, de épp azért, mert nem tud ellene tenni az ember, fölösleges felhúzni magát a beszóláson.

hogy reagáltam volna? (én is kicsi vagyok ~160, párom is csak 173-174)

fintorogva vigyorgok, aztán megsusmogjuk, de paraszt volt a néni és elmegyünk ünnepelni a friss házasokat :)

Persze, nem esik jól, de felesleges túllihegni, mert magasabb nem lesz tőle senki, max idegesebb :)

2014. szept. 15. 22:19
 34/35 anonim ***** válasza:

Még mindig nem tudsz leszállni a témáról kérdező?

Önigazolást szeretnél magadnak? Mi miatt? A párodat azóta sem hagyja nyugodni az eset?

Miért nem szóltál be nyanyának akkor az esküvőn, hogy egy felnőtt férfiról van szó!?!

Már rég túl lennél rajta!

2014. szept. 15. 22:31
 35/35 anonim ***** válasza:

Azért valahol igaza van a kérdezőnek. Az embert normálisan nem kilóra és centire mérik. Ráadásul a testmagasságon nem tud senki sem változtatni. Ehhez képest egy felnőtt férfinek egyáltalán nem hízelgő, ha azon élcelődnek, hogy milyen kicsi ember.

Persze lehet viccesen fölfogni, meg nem tudjuk, milyen a viszony közöttük.

2014. szept. 16. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!