Mi volt a legaljasab dolog, amit elkövettek ellenetek és hogy reagáltatok?
Volt egy pár, de mindegyikből tanultam, és mindegyiktől tudtam fejlődni és előrébb lépni.
A legutóbbi az előző munkahelyemen volt, ahol már több, mint 1 éve dolgoztam, megcsináltam szinte mindent. IT és közgazdasági problémát, teljes gondossággal jártam el a cég pénzügyeiben, a főnököm 2-3 hónapon keresztül azzal hitegetett, hogy versenyképes piaci fizetést kapok a gyakornoki bér helyett, amikor pedig a szerződés aláírására került volna a sor, közölte, hogy minimálbér.
Ezt követően kiléptem, jelentkeztem néhány multihoz, és most bruttó 420 körül kapok havonta, egy motiválóbb, dinamikusabb munkakörben, ahol van lehetőségem fejlődni és 1 év után még nagyobb bért és még nagyobb felelősségi kört kaphatok.
Összességében tökéletes döntést hoztam azzal, hogy nem alázom meg magam, és nem szolgáltatom ki magam egy olyan embernek, aki nem korrektül bánik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!