Tulreagalom es ez nem olyannagy dolog?
Talan a rossz tapasztalattok miatt en nem latok realisan. Ugyanis az elso hazassagom a feltekeny es ebbol kofoyolag agressziv ferjem miatt ert veget.
Tegnap volt a szuletesnapom es a fonokom aki ferfi egy szep nagy viragcsokorral koszontott fel. 8eve dolgozok itt es mindig felkoszont egy deszert vagy valami alkohol vagy most viraggal. Masodik eve vagyok wgyutt a parommal es tavaly egy ajandek kosarat kaptam amire semmi megjegyzese se volt igaz akkor meg nem eltunk eggyutt. De tegnap nagy veszekedes lett a virag miatt. Mert a fonok miert ad ekkora csokrot? Biztos akar valamit vagy regebben volt koztunk valami... szo szot kovetett nagyon osszevesztunk. Ma probalna bekulni de en nem tudom hogy a rossz emlekek miatt ami az elso hazassagomban tortentek miatt de ugy erzem nagyon kiabrandultam belole.
Eltulzom a dolgott? Vagy ez csak a kezdet es ugy jarok megint mint rgen? Valamivel tobb mint fel eve koltozztunk ossze es elotte nem voltak gondok.
Ja es semmi kozom a fonokomhoz mindenkit felkoszont az irodaba. csaladias kis ceg.
Nem, de tudod mi a közös a férfiakban, akikkel jársz? Te. Te választod őket ki, és valószínűleg sikerül mindig belenyúlni a féltékeny, veszekedős, agresszív állat kategóriába.
sajnálom. kicsit leülnék és kutatnék a múltamban, és megnézném a szüleim viszonyát is.
Én is kiborulnék, ha feleségem egy hatalmas csokorral állítana haza és nem tőlem kapta... (rohadt drága a virág, ilyet céllal ad egy férfi..)
21/F
most nyilván nem a 21 éves fiúra kell hallgatni ebben az esetben. :)
te választasz rosszul, valamiért, talán mert nem láttál magad előtt jó családi mintát, de nem vagyok pszichológus (csak tanultunk ilyesmit az egyetemen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!