Mi volt a legcikibb dolog az életetekben? És hogyan reagáltatok rá?
1. ez a nő egy hülye p.csa. Legközelebb, ha boltba mész, köszönj neki jó hangosan, hogy az egész bolt hallja, és mondd azt, h: Csókolom Marika(vagy ahogy hívják) Néni! Egy hetet se adok neki, és megkér, h tegeződjetek.
2. Mostanában esett meg velem egy ciki sztori. Megyek le a metróba a mozgólépcsőn. Hallom, h jön a metró, elkezdek szaladni lefele a lépcsőn, megcsúszok, seggre esek, nagy csattanás, a táskám leesik és kiborul belőle minden, plusz, h igazi műsor legyen a többi utazónak, még gurulok vagy 5 lépcsőt is. Végeredmény: kiszakadt nadrág, a cipőm orra felrúgva, kezem lehorzsolva. térdem belilult, fáj a fenekem, mindenki kiröhögött, és még a metrót is lekéstem.
Szerintem ez nem olyan ciki, kérdező! Velem is kb ez történt 1 éve. 19 voltam, venni akartam öngyújtót egy kisboltban egy nőtől, lehetett kb negyven éves, és mondtam neki, hogy szia, van gyújtótok? Erre a nő mondta, h van, de nem köszönt vissza, odaadta, kifizettem, utána meg megkérdezte, h "kisszivem, hány éves is vagy?" Mondtam, h 19. Erre ő meg ilyet szól: "Akkor talán ne tegeződjünk". Én vállatrántottam, azt elslattyogtam. Tojok rá, ha ilyen fap.csa, ma már kb csak a 60 éves emberekkel nem tegeződnek a fiatalok, meg a tanárokkal, azon kívül mindenki mindenkit tegez. Haggyuk már ezt a hisztit :P
Na mindegy, csak azt akartam ebből kihozni, hogy szerintem ez nem ciki, ne járjon rajta az agyad, kapja be a kis karót nyelt ... :)
20/L
Hát ha mással történik, lehet tényleg nem olyan ciki, de nekem nagyon az volt.:( Igazából tudom, hogy 1-2 nap múlva nem fog érdekelni ez az egész, csak most, és elég gáz,hogy nap mint nap találkoznom kell vele.
Az első válasz is jó volt, csak ez a nő olyan,hogy akkor meg megalázna, vagy rámszólna más előtt, hogy ne gúnyoljam, bisztos leesne neki a tantusz, ha odakiabálok, hogy csókolom Ildi néni!Vagy rosszabb esetbe oda sem jön kiszolgáni.Ezt is kinézem belőle.:S
Na mind1.
Velem történt még nagyon sok éve, kb. 9-10 éves lehettem. Egy barátommal éppen mentünk valahova(este volt, koromsötét) és megláttunk két alakot, köszönök nekik: csókolom!
Hát nem ilyen 16-18 éveseknek köszöntem így? xD
De a megalázás a visszaúton volt: a 2 srác még mindig ott állt, ahol megtörtént a "baleset", de ott már egyedül voltam. Odakiáltottak hozzám,még néha hallom is a fejemben: "csókolom, nem vagyok még 70!" x]
Pénztáros sosem hozhatja ilyen kellemetlen helyzetbe a vásárlót! Nem értem minek ez a furfang, hogy ne tegeződjünk... Én pl. azt szeretném, ha engem mindig is tegeznének! Tegeződve is meg lehet adni a másiknak a tiszteletet.
Amúgy a legcikibb sztorim:
Szálltunk le a buszról, és mivel csúcsforgalom volt igy torlódtak a buszok a megállóban, és nem a megállóban nyitotta ki a sofőr az ajtót, hanem arrébb, egy olyan helyen, ahol volt egy gödör, és nem volt beton.
Ahogy leléptem a buszról, hirtelen nem vettem észre a gödröt, és kicsúszott alólam a lábam.
Ott hevertem a földön, a leszálló utasok pedig csak átléptek felettem. Az évfolyamtársam felsegitett, és öt percig csak néztünk egymásra, és vörös fejjel sirtunk a röhögéstől.
Köszi a válaszokat, és az együttérzést.Igen kedves válaszolók, amit leírtatok, utólag vicces de akkor?:S
Nem lettem volna a helyetekbe!
a ciki baleseteket (lsd pofára esés) ugy lehet kivédni hogy utána nevetsz egy kicsit (magadon) aztán ugyteszel mintha semmi se történt volna.:)
én pl tegnap egy ilyen szegecses mellénycuccot fordítva vettem vissza tesi után, de szólt az egyik lány és akkor hirtelen kicsit néztem h jé télleg aztán nevettem közben kifordítottam és felvettem ujra.. am ez töri közepén volt.. nem volt ciki, és amugy is csak páran látták:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!