Volt már olyan ember az életetekben, aki teljesen más volt mint a többi ember, és ezért nagyon odáig voltatok érte[de őt nem érdekelte]?
nekem van egy ilyen ember,és nyitni se merek felé, és akárhányszor megpróbálok vele beszélni,csak tőmondatokban válaszol,néha ír egy keveset, és sosem próbálkozik ő. nyitni sem merek, csak egyszerűen próbálom felfogni a helyzetet,hogy totál nem érdeklem.
nem arra vagyok kíváncsi hogy igen,vagy nem, hanem hogy ha volt, fejtsétek ki.
remélem érthető
előre is kösz.
Ja,és hogy ekkor mennyi idősek voltatok.
:O értem.
hát sajnálom nagyon,egyébként 16 vagyok, most volt először barátom, 1 évig pont,úgyhogy ne csüggedj, mert úgyis eljön az igazi szerelem...:D
Kössz:D
Amugy remélem ez a te esetedben is igaz lesz.:D
Hát 7.-be volt. És ő még mindig más, igaz már nem tartom vele a kapcsolatot de jó rá visszagondolni.
4 éve nincs szerencsém kiemelkedő személyiséggel kapcsolatban állni, de most ismét össze ismerkedtem egy ilyen egyéniséggel. Teljesen más mint a többi, a megszokott nem szinonímája. Egyéniség, ennyi. De sajnos nem jött össze a várva várt nagy szerelem. 1 hétig nem tudtam itthon üllni az üres házba egyedül mert egyszerűen nem kaptam levegőt nélküle. :( Na de sebaj átvészelem én ezt nélküle...
A gyógymód tanulj meg élni vele, sose temesd el, emlékezz rá de pozitívan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!