Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mi volt itt a baj? Rosszul...

Mi volt itt a baj? Rosszul reagáltam?

Figyelt kérdés
Halotti tor: Beszélgetnek az emberek, a bunkó testvérem szokásához híven elkezdett cikizni, amin elkezdtek poénkodni majd nevetni jó hangosan. Én nem nevettem. mikor lehajtottam a fejem elhalgattak. Fura volt. Miért kussoltak el? Miért nevetnek temetés után?
2021. dec. 10. 21:27
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
74%
Szerintem ezzel nem volt semmi baj. Összejött a család, és jó hangulatot teremtettek. Ez nem jelenti azt, hogy nem hiányzik nekik az elhunyt, csak jólérezték magukat. És valószínű azért hallgattak el, mert észrevették, hogy neked nem annyira esik jól, hogy rajtad nevetnek
2021. dec. 10. 21:53
 2/22 anonim ***** válasza:
88%
MOndjuk inkabb siman le kellett volna teremteni, hogy hagyja abba, marmitn tesod.
2021. dec. 10. 23:10
 3/22 anonymousreview60 ***** válasza:
88%
#1: Aki ilyenen nevet, azt ez nem zavarja.
2021. dec. 11. 00:30
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Persze, mert nem őt cikizték, persze, hogy ő nevetgélt. Te meg emiatt nem. Szerintem kényes dolog a tor, sosem tudni, mikor van sírás meg nevetés. Nem reagált rosszul senki.
2021. dec. 11. 07:18
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Azért az is beteges hogy vki egy halotti toron poénkodik.Nem tud viselkedni.Tisztelet nulla.IQ bajnok testvéred van.
2021. dec. 11. 08:30
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Feszültséglevezetés volt inkább az a nevetés, lehet, hogy egy névnapi ebéden még egy mosolyt sem kapott volna. Aztán mindenki elszégyelte magát.
2021. dec. 11. 09:09
 7/22 A kérdező kommentje:
"mosolyt sem kapott volna"? Ki az elhunyt?
2021. dec. 11. 09:53
 8/22 anonim ***** válasza:
88%
7# nem az elhunyt, hanem az a poénféle amin nevettek. Tehát egy normál napon nem hogy nem nevettek volna, még nem is mosolyogtak volna azon, amit testvéred mondott, vagy azon ami kikerekedett belőle. Így értettem. Van az a mondás, hogy valaki kínjában röhög, ez a helyzet tul.képpen ezt jelenti.
2021. dec. 11. 10:01
 9/22 A kérdező kommentje:

jaa értem

Én azt hittem azért kussokltak el mert lehajtottam a fejem és evvel valami rosszat tettem

2021. dec. 11. 10:07
 10/22 anonim ***** válasza:
92%
Azért kussoltak el, mert észrevették magukat.
2021. dec. 11. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!