Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek én reagaltam apám...

Szerintetek én reagaltam apám cselekedetekre rosszul?

Figyelt kérdés
Szóval anyukám tanár egyedül nevelt fel engem ès 2 testvéremet.Hónapról hónapra éltünk.Nem könnyen ,de éltünk.Szüleim elvàltak 4 éves koromban ,apukàm agresszivitasa ,masszív alkoholizmusa miatt .Bonyolította a helyzetet ,hogy apukàm lengyel àllampolgàr ",visszament utàna az orszàgba ',hatalmas adóssàgokat hagyva anyukàmnak ', többször ellopta a. Pénzt anyukàm szàmlájáról.Eltelt jó párév 14éves koromban egy oldalamra ,odaírt h ő rendbe hozta az életét és szeretne velünk talàlkozni . mi akkor talàlkoztunk vele. Akkor 2 -3 èvente egyszer egyszer talàlkoztunk , telefonàlgattunk egymàsnak .Mi eközben keményen tanultunk 'utólag látom ,hogy valamit kompenzàlni szerettem volna . Nővérem jogàsz lett "",én tanulok àlmaim egyetemèn ,eközben beütött az amire senki se szamitott , 20 évesen àttétes ràkot diagnosztizàltak nàlam ,az orvosom (dr Landherr )azt mondja, hogy nem gyógyítható a betegsègem , de el lehet húzni. 10 évről is beszélt , nem tudom igazat mondott e , vagy csak sajnàlt . hetente kemoteràpiat kapok , még most is . Nehéz hónapok vannak mögöttem .Apukám , most augusztusban előàllt avval , hogy menjünk ki hozzà Gdanskba , 3 napra. Végülis belementünk. Na ez az a dolog amin ki akadtam . Soha nem mondta nekünk , hogy van gyereke ,csalàdja . Várunk 1, nap a. Hajóra és mondja; most van egy meglepetésem és egy jó hírem . Be akarok mutatni nektek valakit . Van egy5 éves fiam és egy élettársam. Azt a 3 napot, nem ránk szánta hanem meg akarta mutatni , hogy neki milyen jó. A ràkos lányátol annyit nem kérdezett meg , hogy hogy vagy te hülye ?Persze kimutatták neki , hogy milyen ember . Mert a llehetőséget sem adta meg , hogy válasszunk . nekem nem volt apám , mért lennék arra kivàncsi hogy ő hova megy az új csalàdjàval ...?Ott lakik Gdanskba , de még a lakàsára sem mentünk el egyszer . Nekünk le foglalt valami olcsó helyet egy csalàdi házba. Lehet én vagyok a hibàs , aki azt várná ,hogy apaként törődjön a rákos lányával ..?A legundorítóbb , hogy a nővéremmel , nagyon gyakran beszél, hiszen ő úgymond a bíróságon dolgozik egy jó pozícióban, engem meg az ikertestvéremet , akiknek még kell fizetni , mert tanulunk , le se szar.Le tiltott facebookról.

#rák #család #apa #elhagyott. Anya
2017. okt. 15. 20:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat a sok elírásért , telefonról írtam , és egy kicsit ideges vagyok.
2017. okt. 15. 20:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom ami veled történt. Biztosan nehéz, de ne törődj vele. Valószínűleg nem szívjóságból barátkozott veletek, hanem a későbbiekben remélte, hogy a sikeres gyerekeiről majd leakaszthat ezt-azt. Zárd ki az ilyen mérgező egyedeket az életedből, és kitartást!
2017. okt. 15. 21:17
 3/11 anonim ***** válasza:
30%

Jó, és?

Mégis mit vártál? Apád négy éves korodban úgy döntött, nem kelletek neki. Ennyi a szitu.

2017. okt. 16. 08:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt , hogy miért vette fel velünk a kapcsolatot újra .Mi volt ez tőle , hogy apát játszik , és Magyarorszagon meglátogatott , volt kapcsolatunk , havonta beszéltünk telefonon . Azt hittem , hogy fontosak vagyunk neki .
2017. okt. 16. 09:28
 5/11 MR.X. ***** válasza:
80%
Először is nagyon sajnálatos sztorid van. Általában leszarom kinek mi a gondja de ez tényleg meghatott! Én a Te helyedben teljes mértékben elzárkóznék az apámtól! Még meg is verném amiért ilyen gerinctelen! Nagyon durva, hogy a rákos gyerekét leszarja. Ne haragudj de ennél többet nem bírok hozzászólni! (20F)
2017. okt. 16. 11:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azért vette fel a kapcsolatot veletek, hogy bizonyítsa az élettársnak,hogy nem szr apa.. Illetve a gyerek miatt talán felébredt a kíváncsiság, törődni nem fog veletek, nem kötődik. Ne pazarolj rá energiát.
2017. okt. 18. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem érdemel szot se apád,neked jobbulást. Nővérednek szolj,mert pénzert kozeledik hozzá is csak,mert jo állása van ne h lehuzza.
2017. dec. 30. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Van egy sejtésem,hogy az élettársa beszélte rá hogy vegye fel veletek a kapcsolatot.
2017. dec. 30. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretne titeket, akkor jobban tepert volna, és nem 3 évente találkozgatott volna veletek. Azt tudom mondani, amit az előzőek, ne számíts rá, végül is az anyukád az, aki az egész életedet végigkísérte és végig is fogja, mert mindig melletted áll, meg a tesóid. És nyilvanvaloan hasznot akár húzni a jogász tesodbol, úgyhogy.. Figyelj, ne kenődj el, engem is egyedül nevel anyukám, és tökéletesen megvagyok apa nélkül. :D Jobb 1 szülővel, mint plusz 1 nemtörődömmel. Kitartást és jobbulást!
2017. dec. 30. 12:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Először is: nagyon sajnálom ami veletek történt!

Én is valahogy így voltam apámmal, szintén csúnyán bánt velem meg anyával régen. Évek alatt sikerült teljesen figyelmen kívül hagynom, ritkán keres, de egyszerűen nem érdekel azok után, amit megtett velem és anyával, nem vagyok rá kíváncsi. Tudom, hogy iszonyatosan nehéz, de szépen lassan próbáld meg ignorálni őt, és koncentrálj magadra és az itthoni, szép dolgokra, időbe fog telni, de hidd el semleges lesz egyszer. Kitartás! :)

2017. dec. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!