Szerintetek én reagaltam apám cselekedetekre rosszul?
Figyelt kérdés
Szóval anyukám tanár egyedül nevelt fel engem ès 2 testvéremet.Hónapról hónapra éltünk.Nem könnyen ,de éltünk.Szüleim elvàltak 4 éves koromban ,apukàm agresszivitasa ,masszív alkoholizmusa miatt .Bonyolította a helyzetet ,hogy apukàm lengyel àllampolgàr ",visszament utàna az orszàgba ',hatalmas adóssàgokat hagyva anyukàmnak ', többször ellopta a. Pénzt anyukàm szàmlájáról.Eltelt jó párév 14éves koromban egy oldalamra ,odaírt h ő rendbe hozta az életét és szeretne velünk talàlkozni . mi akkor talàlkoztunk vele. Akkor 2 -3 èvente egyszer egyszer talàlkoztunk , telefonàlgattunk egymàsnak .Mi eközben keményen tanultunk 'utólag látom ,hogy valamit kompenzàlni szerettem volna . Nővérem jogàsz lett "",én tanulok àlmaim egyetemèn ,eközben beütött az amire senki se szamitott , 20 évesen àttétes ràkot diagnosztizàltak nàlam ,az orvosom (dr Landherr )azt mondja, hogy nem gyógyítható a betegsègem , de el lehet húzni. 10 évről is beszélt , nem tudom igazat mondott e , vagy csak sajnàlt . hetente kemoteràpiat kapok , még most is . Nehéz hónapok vannak mögöttem .Apukám , most augusztusban előàllt avval , hogy menjünk ki hozzà Gdanskba , 3 napra. Végülis belementünk. Na ez az a dolog amin ki akadtam . Soha nem mondta nekünk , hogy van gyereke ,csalàdja . Várunk 1, nap a. Hajóra és mondja; most van egy meglepetésem és egy jó hírem . Be akarok mutatni nektek valakit . Van egy5 éves fiam és egy élettársam. Azt a 3 napot, nem ránk szánta hanem meg akarta mutatni , hogy neki milyen jó. A ràkos lányátol annyit nem kérdezett meg , hogy hogy vagy te hülye ?Persze kimutatták neki , hogy milyen ember . Mert a llehetőséget sem adta meg , hogy válasszunk . nekem nem volt apám , mért lennék arra kivàncsi hogy ő hova megy az új csalàdjàval ...?Ott lakik Gdanskba , de még a lakàsára sem mentünk el egyszer . Nekünk le foglalt valami olcsó helyet egy csalàdi házba. Lehet én vagyok a hibàs , aki azt várná ,hogy apaként törődjön a rákos lányával ..?A legundorítóbb , hogy a nővéremmel , nagyon gyakran beszél, hiszen ő úgymond a bíróságon dolgozik egy jó pozícióban, engem meg az ikertestvéremet , akiknek még kell fizetni , mert tanulunk , le se szar.Le tiltott facebookról.2017. okt. 15. 20:45
11/11 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt/történik.Ez nem a te hibád és nem reagáltál rosszul.Szerintem ki kéne zárnod apádat az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!