Apám azért szidott le mert vettem magamnak egy rózsaszín inget? 17/f
Mert apád ahhoz a generációhoz tartozik, amikor még csak a nők és a meleg férfiak hordtak rózsaszínt.
Nyomj a kezébe egy divatlapot, vagy ültesd a gép elé és mutasd meg neki, hogy ez ma már nem így van!
19:23
Mert a ruha tesz valakit férfiassá?Szerintem nem,hanem maga a kinézet és az élet felfogása.
Valóban a rózsaszín ing nem túl férfias, de elég nagy divat lett, ráadásul a fakóbb rózsaszín valakinek kifejezetten jól áll.
Nekem apám 55 évesen hordott ilyen inget, pusztán azért mert eredetileg piros ing volt, de a mosásnál kifakult valamiért, és annyira szerette azt az inget hogy csak azért is hordta, és jól állt neki, tehát nem buz..is szín, csak sokszor inkább nem előnyös egy férfinak.
Én például semmi pénzért nem vennék fel ilyen színű ruhákat, ahogyan sárgát sem mert irritál ha rajtam van, ráadásul a barátnőmmel egy esküvőre voltunk hivatalosak. Ő koszorúslány volt és volt nekik csináltatva amolyan lazacszínű ruha, és ugye az volt ott "megbeszélve" hogy a koszorúslányok párjai is öltözzenek hasonlóan, rám akarta tukmálni a lazacszínű inget nyakkendővel, én meg mondtam hogy nem fogom felvenni, ahogyan egyik pasi sem vette fel, végül maradtam egy bordó ingnél lazacszínű nyakkendővel... ami baromi hülyén nézett ki, iszonyatosan pocsékul néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!