Apám azért szidott le mert vettem magamnak egy rózsaszín inget? 17/f
Most az a vicc jutott eszembe, amikor a fiú panaszolja az apjának, hogy megerőszakolták a melegek.
-Fiam, hát miért nem futottál el?
-Na de apa, tűsarkúban?
Egyszer lattam egy filmet h egy ferfi veri a fiat , kinozza mert folyton azt gyanitja h homokos .
Vegul az apa atmegy a szomszed pasihoz egy nap es kéri a szomszedtól h szexeljenek , mert ö úgy itelte meg a szomszedot is , h nem lenne ellenére ( éhes disznó makkot lát mindenhol ) , persze az nem volt meleg es elutasitotta . Erre az apuka lelövi a szomszedot, mert szégyelli h felsült .
Szóval akik mindenkit melegnek lát , talán magából indul ki
Még nem olvastam el a válaszokat, de nekem kifejezetten tetszik, csak tudni kell viselni.
Pedig nem vagyok mai csirke. :) Apáddal ne törődj!
Hát ha akarod hordhad, de én messzire kerülöm a rózsaszint viselő fiút/férfit...
Mondom ezt 19 éves lányként, igen tudom nagyon nagyon gonosz tőlem.
Én kifejezetten szeretem a rózsaszín ingeket, pólókat a fiúkon. Persze, nem az ilyen neon meg rikító rózsaszínre gondolok, de szerintem az ilyen pasztel, púder, visszafogogottabb rózsaszínek nagyon sok srácnak jól állnak. Semmi ciki vagy bu-is nincsen benne, nekem tetszik és szerintem rózsaszínben is lehet valaki férfias.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!