Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám azért szidott le mert...

Apám azért szidott le mert vettem magamnak egy rózsaszín inget? 17/f

Figyelt kérdés
Vettem pár cuccot magamnak, mikor felhúztam az inget suliba, leott. Olyanokat mondott hogy azért neveltelek hogy a fiúknak tetszél, meg ilyen baromságokat. Miköze a melegség a rózsaszín inghez?
2017. szept. 27. 18:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%

Most az a vicc jutott eszembe, amikor a fiú panaszolja az apjának, hogy megerőszakolták a melegek.

-Fiam, hát miért nem futottál el?

-Na de apa, tűsarkúban?

2017. szept. 27. 20:08
 12/32 anonim ***** válasza:
67%

Egyszer lattam egy filmet h egy ferfi veri a fiat , kinozza mert folyton azt gyanitja h homokos .

Vegul az apa atmegy a szomszed pasihoz egy nap es kéri a szomszedtól h szexeljenek , mert ö úgy itelte meg a szomszedot is , h nem lenne ellenére ( éhes disznó makkot lát mindenhol ) , persze az nem volt meleg es elutasitotta . Erre az apuka lelövi a szomszedot, mert szégyelli h felsült .

Szóval akik mindenkit melegnek lát , talán magából indul ki

2017. szept. 27. 20:08
 13/32 anonim ***** válasza:
27%
Hát nekem se kellene egy olyan "férfi", aki rózsaszín cuccokat visel.
2017. szept. 27. 20:14
 14/32 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem pedig van olyan srác, férfi, akinek nagyon jól áll a rózsaszín. A lányok is hordanak kéket, mégsem akad ki senki. Aki azzal foglalkozik, hogy milyen színű ruha van a másikon, annak nincs saját élete és azt nyugodtan le lehet tojni..
2017. szept. 27. 20:21
 15/32 anonim válasza:
76%
Semmi gond a rózsaszín inggel, csak ha tiszta rózsaszín, azt inkább különböző alkalmakra szokták felvenni. Viszont, ha kockás vagy csíkos, akkor nyugodtan hordhatod a suliban, utcán, otthon, diszkóban, akárhol.
2017. szept. 27. 20:36
 16/32 anonim ***** válasza:
20%
Még szerencse, hogy a férjem sose venne fel rózsaszínű dolgokat. Nekem mindegy, hogy nő vagy férfi, utálom azt a színt és kész. Az sem érdekel, hogy ha ti meg összebuzultok a rózsaszínű ruháitokban, amíg engem sehogy sem érint a dolog.
2017. szept. 27. 20:39
 17/32 anonim ***** válasza:
62%

Még nem olvastam el a válaszokat, de nekem kifejezetten tetszik, csak tudni kell viselni.

Pedig nem vagyok mai csirke. :) Apáddal ne törődj!

2017. szept. 27. 20:45
 18/32 anonim ***** válasza:
31%
Mindenki langyi??
2017. szept. 27. 20:54
 19/32 anonim ***** válasza:
31%

Hát ha akarod hordhad, de én messzire kerülöm a rózsaszint viselő fiút/férfit...

Mondom ezt 19 éves lányként, igen tudom nagyon nagyon gonosz tőlem.

2017. szept. 27. 20:56
 20/32 anonim ***** válasza:
57%

Én kifejezetten szeretem a rózsaszín ingeket, pólókat a fiúkon. Persze, nem az ilyen neon meg rikító rózsaszínre gondolok, de szerintem az ilyen pasztel, púder, visszafogogottabb rózsaszínek nagyon sok srácnak jól állnak. Semmi ciki vagy bu-is nincsen benne, nekem tetszik és szerintem rózsaszínben is lehet valaki férfias.

18/l

2017. szept. 27. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!