Apám azért szidott le mert vettem magamnak egy rózsaszín inget? 17/f
Én nem kötöm össze a melegséggel a dolgot, de szerintem nincs olyan férfi, aki jól néz ki rózsaszín ingben, bocsi.
Nyilván szokás meg sztereotípia meg satöbbi, hogy a rózsaszín lányos szín, de tökmindegy, mi az oka, attól még tény, hogy ez a köztudat. (Ugyanúgy, ahogy a terepmintás meg pasis, hiába van millió női cucc terepmintával.) Emiatt ha pasiként rózsaszínt hordasz, sokaknak szemet fog ütni. Ennyi. Az már a szemlélődő személyiségén múlik, hogy miképp reagál. Apád éppen a melegséggel kötötte össze, aminek nyilván megvan a maga alapja (fiú lányos cuccban - "lány" akar lenni), az más kérdés, hogy butaság a következtetés.
Egyébként ha téged nem zavar, akkor mindegy, mit mond apád. Nyilván baromi sok srác hord manapság cukiszínű ingeket, ez a divat, nem fogsz kilógni a sorból. Nyilván van, akinek nem tetszel, de van, akinek feketében, terepszínűben sem tetszenél. :)
Manapság amúgy is nagyobb lett a divatja a feminin srácoknak, de ez már messze vezető kérdés lenne, hogy mi az oka az ilyen divatváltozásnak.
Lényeg, hogyha neked tetszik, akkor hajrá, de számíts rá, hogy lesz, aki elítél miatt. Olyan mindig lesz. :)
Szerintem ha tetszik és jól áll, nem lehet ezzel gond. A felfogásával van baj apukádnak. Mutasd meg neki ezt:
Részlet: "A 20. század elejére a rózsaszín-fiú, kék-lány párosítások általánossá váltak, és a ruhagyártók ideológiát is gyártottak mögé, mondván, a rózsaszín erőteljes, maszkulin szín, míg a (világos)kék, finomabb, femininebb, ezért jobban illik az egyik a fiúkhoz, a másik a lányokhoz.[...]Aztán, valamikor a 20-as és 40-es évek között a dolog, máig ismeretlen okok folytán megfordult, és így maradt egészen máig."
Lehet pár tíz év múlva újra megfordul, kitudja:)
"Primitív ember, aki szerint egy adott szín fiús vagy lányos."
Én primitív ember vagyok, szerintem vannak fiús és lányos színek. Mondjuk nem az alapszínek szintjén, hanem inkább az árnyalatokban. Van olyan rózsaszín árnyalat, amit el tudok képzelni férfiaknak. De igazából a stílus, a fazon és a szín kombinációjából adódik, hogy valami fiús-e vagy lányos. Legalábbis a primitív emberek számára.
Van rózsaszín polóm, nem vagyok meleg.
40F
Privát mocskolódásodban magadról írtál..., én gratulálok!
Igazi rózsaszál vagy:DDD
Ezt is töröltessed:)))
Az egy dolog, hogy szerintem és a feleségem szerint is férfias a rózsaszín ing. Az is egy dolog, hogy te miért vetted ezt az inget. És az is egy dolog és ez a lényeg, hogy apukád mit gondol a rózsaszín ingről!
Ha csak annyit mondasz, hogy apa tévedsz, ez az ing nem búzás, akkor nem figyelsz rá. Apukádat nem arról akar beszélni, hogy milyen az inged. Arról akar beszélni veled, hogy ő nem szeretné, ha a fia meleg lenne. Aggódik emiatt és ki van borulva.
Én ilyen helyzetben azt hallom meg, hogy apukádnak szüksége van arra, hogy felmérje a szexuális orientációdat. :)
A történetből nekem az derül ki, hogy te nem vagy meleg. Bár ez nem nyilvánvaló, csak egy gondolat részemről.
Ezt kell elmondani apukádnak. Nem vagy meleg. De látod, hogy őt zavarná, ha az lennél. Neked szükséged van arra, hogy jó legyen a kapcsolatotok és támogasson. Ehhez azt látod, hogy apudnak kell, hogy megmutassad, milyen lányokat szeretsz.
Innentől lehet elmenni egy könnyedebb irányba is, megmutatod a volt iskolás szerelmeid képét.
Vagy egy közepes erős irányba elmentek és apud megnyugtatása miatt kikéred a tanácsát, hogyan csajozna: kimentek az utcára apáddal és megmondjátok, melyik nőben mi szép és megkérdezed, hogy milyen dumával kéne odamenned, hogy a fia be tudjon csajozni. Szerintem büszke lenne a fiára, hogy tőle tanul csajozni, még ha rózsaszín inget hord, akkor is.
De lehet erősebben is: Induljatok el a neten keressetek lányokat és mond meg, melyikkel mit csinálnál. De durván szaftosan. :) Lássa, hogy egy vad csődör van benned, aki megveszik a nőkért. Addig reszelnéd a két lába között minden irányból, amíg össze nem esik a szárazságtól és a golyóid nem porzanak....
A végén mond el, hogy szerinted ez az ing egyáltalán nem búzás.
Nem tudom, hogy valóban nem vagy-e meleg. :) Az biztos, hogy ha igen, akkor nem az ing miatt. De ha meleg vagy, akkor meg azt mond el. És kérd, hogy támogasson, mert szükséged van a jó kapcsolatra kettőtök között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!