Mióta elköltöztem otthonról (másik városba, munka miatt és csak ideiglenesre gondoltam,21 éves voltam) megváltoztak a dolgok, de nagyon. Az addigi amúgy sem rozsaszin életemnek annyi. Hogyan dolgozzam fel? (többi lent)
amíg van munkád és fizeted az albidat, nincs okod panaszra.
Az a pasi mit csinált veled, hogy megváltoztatta a jövőképedet?
Nem meglepő, amit leírsz. Társadalmi jelenség...
DE: NE ADD FEL!!!
Értem, hogy nincsenek céljaid, de éppen ez az első lépés!
Válassz célt, az se baj, ha nagyon pici, nagyon apró kis cél... Csak legyen valami, ami értelmet ad a melónak. Ha az első célt el tudod érni, akkor megváltozik minden:)
Számomra nyílvánvaló, hogy társas lény vagy, és jelenleg magányos. Keress valakit! Barátot, párt, mindegy. Ha van melletted valaki, akkor sokkal jobb lesz minden!
Van kiút!
Dehogy nincs okom, a nyár végén vége a munkámnak. Én nem úgy mentem el dolgozni, hogy akkor új élet mindenkitől távol, hanem hogy legyen egy kis pénzem segíteni anyának meg magamon, hogy végre normális körülmények között éljek.
Már nem tűnnek olyan fontosnak azok a dolgok amik előtte azok voltak és az a gond, hogy nem léptek új célok a helyükre.
Miért anyádhoz nem mehetsz?
Azt akartad, hogy anyád elköltözzön. Most elköltözik. Nem értem mi a gond.
Örökké amúgy sem élhetsz anyáddal.
Majd kialakul minden, célok mindig vannak.
Most is van, normális élet a célod! Keress másik munkát addig.
Összeköltözhettek anyáddal közös albérletbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!