Nálatok mennyi idő után tűnt el az a bizonyos rózsaszín köd?
Voltak már komoly kapcsolataim,de úgy érzem,hogy megtaláltam az igazit és bár fiatalok vagyunk és nem is régóta járunk, ő az,akit el tudom képzelni férjemnek és a gyermekeim apjának.
Mennyi idő után múlik el a rózsaszin köd,hogy azt mondhassam ez nem csak egy fellángolás,hanem igaz szerelem?
Ti milyen idősek voltatok és mennyi ideje jártatok a párotokkal,amikor éreztétek,hogy tényleg mellette szeretnétek megöregedni és nem csak egy futó fellángolás?
1 éve. Ebből 2 hónapt együtt éltünk.
Szóval,ez még bőven kevés! :)
Azt mondják, két év után csillapodnak le az agy hormonreakciói, és utána lehet megnézni, a két ember tényleg akar-e valamit a másiktól.
Ettől függetlenül szerintem nagyjából lehet tudni. Hogy van-e a párodnak olyan tulajdonsága, amitől igazán a falra másznál, ha nem lenne a rózsaszín köd. Mert az valószínűsíti, hogy a kapcsolat hosszútávon felőrlődik. Hacsak nem vagytok hajlamosak változni a másikért.
Ismerem a rossztulajdonságait,de nincs egy sem,amit ne tudnék eltűrni.
Nagyon figyelmes és gondoskodó és nagyon jól bánik a gyerekekkel.
Egy idő után amiket most eltűrsz, zavaróak lesznek. Azok a hibái amiket szerettél benne, és elfogadtad szintén nem fognak tetszeni. Nem is szerelem a vége, hanem gazdasági közösség, olyan együtt vagyunk megszokásból. Szeretem, de nem úgy mint régen. Ő sem olyan már mint amikor dúlt a nagy szerelem. 12év.
De lehet másként is. Nagyon sok pozitív élethosszig tartó igaz szerelemről hallottam már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!