Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tart az a bizonyos rózsaszín köd?
Nálatok meddig tartott?
Az baj, ha én nem érzem (a kapcsolat elején vagyunk)? Később kialakulhat még?
mi sem ismetük egymást és kb 1 hét után alakult ki a rózsaszín köd,ami kb 1 évig tartott,de azóta is nagyon szeretem...igaz most haragszik rám,de remélem hamar túl leszünk ezen a hullámvölgyön...:(
24/N
Nekem 2 honap utan alakult ki. Akkor mentunk el kozosen Gorog-O-ba. Uh de jo volt, Istenem! Na ott szerettem bele! Addig csak mondjuk ugy mokaztam. Es tobb, mint 14 eve vagyunk egyutt.
37F
első közös nyaralásunk nekünk is Görögországban volt 4 hónap után,de jól is éreztük magunkat...:D
előtted szóló :D
Most megfogtál :D
Azt hiszem, olyan tényleges rózsaszín köd nem igazán volt, volt rajongás de az sem olyan sokáig. Most látom nála elmúlni, nálam meg nem volt ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást és mindig várom, hogy vele lehessek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!