Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyorsan múlt el nálatok az a bizonyos "rózsaszín köd"?
Figyelt kérdés
Tudjátok,arra gondolok,amikor ha megjelenik kiugrik a szíved,és ha hozzád ér már begerjedsz?Nem a szeretetre,és szerelemre gondolok!2012. jan. 15. 15:55
1/12 anonim válasza:
Nekem olyan gyorsan, hogy elő se jön.
2/12 anonim válasza:
Legrövidebb 1 perc,leghosszabb 8 hónap.
3/12 BlackSword válasza:
Nem élek ködben... Racionális vagyok...
4/12 PT-Daniel válasza:
Egy eve es meg mindig tart...
5/12 anonim válasza:
Fiúknál az első csalódás( kb. 13-15 éves kor), lányoknál jóval később (kb. 19-24). Persze vannak kivételek. Van, hogy soha nem múlik el, és van, hogy korábban.
6/12 anonim válasza:
Nekem a rózsaszín köd a kapcsolatunk után egy hónappal kezdődött csak...
Hm... Úgy fél évig tartott kb. Az ember egy idő után megismeri a barátját, barátnőjét és rájön, hogy a másik fél sem tökéletes, így lassacskán eltűnik az a rózsaszín köd. A szerelem egy ideig megmarad, majd szeretetté változik át. :) Ennyit tudok mondani...
7/12 A kérdező kommentje:
Nálunk annyira erős volt ez,hogy nem gondoltam volna,hogy elmulik.Aztán elkezdett...
2012. jan. 15. 16:41
8/12 Hajna88 válasza:
Szia. 3év 2hónapja tart.:) Mint az elején.:)
9/12 anonim válasza:
Előbb-utóbb minden szerelemből szeretet lesz. Őseid is így élték túl életük végéig. :)
10/12 anonim válasza:
3-5 hónap körül... mikor már kezdett bunkózni, meg elkezdtünk veszekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!