Normálisan megjött a menzeszem. Kb.1 hete múlt el. Viszont 1 hónapja szinte állandóan fáj a mellem, hasam, sőt hányingerem is van. Tegnap rózsaszín folyásom is volt. Február elején csináltam tesztet, negatív. Lehetek terhes? Vagy ciszta?
Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 07:55
1/14 anonim válasza:
Nögyógyász!!! Itt senki sem fog tudni értelmeset mondani, távdiaganózis nincs.
2/14 anonim válasza:
Fogamzásgátlót nem szedsz véletlenül? Az is okozhat ilyen tüneteket. Viszont keresd fel a nőgyógyászod, mert ez tutira nem normális!
3/14 A kérdező kommentje:
Nem szedek.Van már egy 3 éves gyerekem is.soha nem tapasztaltam még ilyet.Persze,hogy megyek orvoshoz,csak időpont kell.nem olyan egyszerű...
2010. márc. 3. 08:08
4/14 A kérdező kommentje:
Azért írtam,hátha volt vkinek hasonló problémája,mert eléggé aggódom..
2010. márc. 3. 08:09
5/14 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jött meg, amíg megvolt a petefészek- cisztám.
6/14 A kérdező kommentje:
cisztám az volt régen.de akkor se hányingerem nem volt,se mell fájdalom.csak nem jött meg,2 hetet késett,mielőtt beszedtem a gyógyszert megjött magától.Ja meg a hasam fájt.
ez másmilyen..most
attól még lehet ciszta éppen
2010. márc. 3. 08:22
7/14 anonim válasza:
Nekem volt már hasonló(rózsaszín folyás nélkül),de azóta sem tudom mi okozta.voltam orvosnál de semmi bajomat nem talált,aztán el is múlt.cisztáim is voltak már(petefészek,méh) de azok nem okoztak nekem ilyen tüneteket.Nőgyógyász!
8/14 anonim válasza:
előző vagyok,szerintem ismételd meg a terhes tesztet,ha Te is úgy gondolod!
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Azóta nem jelentkezett ez a rózsaszínű dolog.tesztre énis gondoltam.pénteken megyek orvoshoz.Kevés esélyt látok a terhességre,hiszen normálisan megjött az utóbbi időbe.3-4hetes terhesen már jelentkezne a hányinger,mell feszülés.nem korai?
2010. márc. 3. 12:37
10/14 anonim válasza:
de az még korai lenne.viszont nekem volt olyan terhességem,hogy rendesen megjött(még talán picit erősebb is volt)csak a hányinger lett gyanus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!