Szerintetek mi lehet ez? Egy hete volt egy kis rózsaszín maszat a wc papaíron. A teszt azóta is negatív, pedig már 1 hete késik.
Nem izgulok ezen,mert tudom,hogy nem sok esély van a babára,hacsak nem mensi előtt jött össze.
Gabriel tszt 25ös.
Írok holnap este,ahogy hazaérek!
Köszi a bíztatást!
Mi volt?Van baba?Én is ma voltam dokinál, de én azért hogy mikor volt ovu napom,de nem tud pontosat mondani.Így próbálkozzon az ember....
Szia!
Egyenlőre csak vastag nyálkahártyát látott és azt mondta hogy ebből még bármi lehet.1 hét múlva teszteljek újra.
Sajnálom hogy a doki nem tudott válaszolni.Sajnos én nem értek a hő görbékhez nagyon:S
Drukkolok Neked!!!
Az, hogy még nem látja az normális, de a teszteken a halvány csík az biztató!Irigykedek!!!!
Az a baj a diagramommal, hogy 18.-án felment a hőm, de csak picit és vissza is eset, majd péntekről szombatra sokat emelkedett, ezért sokan azt mondják, hogy akkor volt, pedig nem akkor lett volna aktuális.Nagyon nehéz megállapítani, hogy mi van.
A dokim azt mondta semmi bajom, de akkor miért nem jön össze!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!