Most én reagáltam túl? Ti mit tennétek?
Szóval 31. hetes várandós vagyok.
A gyermek úgy fekszik bennem, hogy folyamatosan szédülök és alig kapok levegőt, mert nyom egy artériát.
Sógornőmék jöttek látogatóba, majd a férjem és az ő férje elmentek egyet sétálni, ekkor látta a sógornőm, hogy van kosz a lakásban, így segít feltakarítani, addig is pihenjek, ezt megköszöntem neki.
Ültem tovább a kanapén, teljesen elmerülve a gondolataimban, majd kb 1,5 óra múlva elégedetten jött be, hogy végzett, de még ne menjek ki, mert vizes a járólap.
Nagyon örültem, majd fél óra múlva ki kellett mennem mosdóba, és ami ott fogadott az előszobában:
A cipőspolc ugye kettő soros, így a papucsok nem fértek rá, de mivel fel kellett mosnia, ezért a papucsokat rátette az utcai cipőre!!!!
Én nagyon kiakadtam, ordibáltam vele, hogy ezt mégis hogyan képzeli???
Mondta, hogy nagyon vicces, ahogy játszanak a hormonjaim, mibaja lesz a cipőknek, ez itthoni papucs.
Utána már szóba sem álltam vele, a férjem is az ő oldalán áll!!
Szerintem meg kellett volna kérdeznie, hogy rápakolhat-e!!!
Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?
Na ezért nem állapodok meg egy nővel. Ezért nem szeretnék feleséget. Barátnőt se, mert ilyenek. 18F.
Korombéliek, kicsivel idősebbek, anyám korosztálya, mind ilyen. Úristen papucs rákerült a cipőre, úristen nagy levegőt vett.
"Szóval 31. hetes várandós vagyok."
Már itt tudtam, hogy mi a probléma. TE. Hogy mersz így viselkedni? Csak azért, mert terhes vagy? Mit képzelsz magadról?
A nő szeszélyes, ezt tudjuk.. megjött neki, máris maga lesz a sárkány. Terhes? Őrült pszichopata lesz. Ez még hagyján. Azt hiszi Ő a normális.
Valahol nagyon nagy gondok vannak. 34-essel egyet kell értsek, sajnos nem szabad örökre együtt lenni. Ki fog készíteni. Lásd kérdező.
Iszonyat ritka amikor egy nő normális. Sajnos az eddigi tapasztalataim alapján 30-ból 1 vagy 2 volt olyan, aki értelmesen létezett. a többi konkrétan mint a kérdező.
"Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?"
Fuu ne is mondd!! QRVAANYJÁT AZ ILYENNEK! Bleeh, hogy merészeli. Fúú de felb*szott ez mostt! De tudod mi k*rta fel az agyam a legjobban?
Te kérdező. Ezeket rólad írtam, nagyon el vagy szállva magadtól. Kérj bocsánatot azonnal és rohadtul vegyél vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!