Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most én reagáltam túl? Ti mit...

Most én reagáltam túl? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval 31. hetes várandós vagyok.

A gyermek úgy fekszik bennem, hogy folyamatosan szédülök és alig kapok levegőt, mert nyom egy artériát.

Sógornőmék jöttek látogatóba, majd a férjem és az ő férje elmentek egyet sétálni, ekkor látta a sógornőm, hogy van kosz a lakásban, így segít feltakarítani, addig is pihenjek, ezt megköszöntem neki.

Ültem tovább a kanapén, teljesen elmerülve a gondolataimban, majd kb 1,5 óra múlva elégedetten jött be, hogy végzett, de még ne menjek ki, mert vizes a járólap.

Nagyon örültem, majd fél óra múlva ki kellett mennem mosdóba, és ami ott fogadott az előszobában:

A cipőspolc ugye kettő soros, így a papucsok nem fértek rá, de mivel fel kellett mosnia, ezért a papucsokat rátette az utcai cipőre!!!!

Én nagyon kiakadtam, ordibáltam vele, hogy ezt mégis hogyan képzeli???

Mondta, hogy nagyon vicces, ahogy játszanak a hormonjaim, mibaja lesz a cipőknek, ez itthoni papucs.

Utána már szóba sem álltam vele, a férjem is az ő oldalán áll!!

Szerintem meg kellett volna kérdeznie, hogy rápakolhat-e!!!

Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?

2022. okt. 3. 07:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/90 anonim ***** válasza:
97%
:)
2022. okt. 3. 07:43
 2/90 anonim ***** válasza:
98%

Mélyen magamba néznék! Feleslegesen hisztizel, lehet tényleg a hormonok teszik.

Nem lett semmi baja a cipőknek, attól, hogy a tetejére tett 2 papucsot. Szerintem senkinek eszébe nem jutott volna ilyesmit megkérdezni, gondolom nem milliós darabok, mert azt nem az előszobában tárolnád.

2022. okt. 3. 07:47
 3/90 anonim ***** válasza:
98%
Ahelyett, hogy megköszönted volna, ordibáltál vele? Én a helyében többet szóba sem állnék veled.
2022. okt. 3. 07:54
 4/90 anonim ***** válasza:
98%
Igen, te reagáltad túl! Én bocsánatot kérnék tőle.
2022. okt. 3. 07:57
 5/90 anonim ***** válasza:
99%
Csak én nem értem, mi a probléma?
2022. okt. 3. 07:58
 6/90 anonim ***** válasza:
92%
Nahát, a múltkor még idősebb nő voltál, aki azon akadt ki, hogy a xemet felnőtt, amúgy csaladanya lánya bevásárlás neki segítség keppen, de elpakolni már nem sikerült neki.
2022. okt. 3. 08:00
 7/90 anonim ***** válasza:
100%
Hogy én mit tennék? Befejezném a hergelő kamukérdések feltevését, mert már rohadtul unalmasak, ráadásul annyira egy kaptafára készültek, hogy már elmosolyodni sem nagyon lehet rajtuk, max. aki még új, mint az 1-es. Akkor már a múltkori jobb volt, amikor nem jó helyre pakolta a cuccokat a lányod a hűtőbe.
2022. okt. 3. 08:02
 8/90 anonim ***** válasza:
100%
6-os pacsi :)))) ugye, milyen felismerhető?
2022. okt. 3. 08:02
 9/90 anonim ***** válasza:
100%

Húsos-csontos sorozat- 2022 Újraébredés része

A rendező biztosan kezdő volt. Bár a forgatókönyvíróban látok lehetőséget. Terhes nő, hormonok. Lesz ez még jobb is. Az eredetit nem lehet még lepipálni.

2022. okt. 3. 08:04
 10/90 anonim ***** válasza:
98%
😂😂😂😂😂😂😂😂
2022. okt. 3. 08:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!