Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Most én reagáltam túl? Ti mit...

Most én reagáltam túl? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Szóval 31. hetes várandós vagyok.

A gyermek úgy fekszik bennem, hogy folyamatosan szédülök és alig kapok levegőt, mert nyom egy artériát.

Sógornőmék jöttek látogatóba, majd a férjem és az ő férje elmentek egyet sétálni, ekkor látta a sógornőm, hogy van kosz a lakásban, így segít feltakarítani, addig is pihenjek, ezt megköszöntem neki.

Ültem tovább a kanapén, teljesen elmerülve a gondolataimban, majd kb 1,5 óra múlva elégedetten jött be, hogy végzett, de még ne menjek ki, mert vizes a járólap.

Nagyon örültem, majd fél óra múlva ki kellett mennem mosdóba, és ami ott fogadott az előszobában:

A cipőspolc ugye kettő soros, így a papucsok nem fértek rá, de mivel fel kellett mosnia, ezért a papucsokat rátette az utcai cipőre!!!!

Én nagyon kiakadtam, ordibáltam vele, hogy ezt mégis hogyan képzeli???

Mondta, hogy nagyon vicces, ahogy játszanak a hormonjaim, mibaja lesz a cipőknek, ez itthoni papucs.

Utána már szóba sem álltam vele, a férjem is az ő oldalán áll!!

Szerintem meg kellett volna kérdeznie, hogy rápakolhat-e!!!

Olyan dühös vagyok, ti mit tennétek?

2022. okt. 3. 07:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
98%
7, most meg is keresem, jól mondod, nem láttam. Köszi :) (1-es)
2022. okt. 3. 08:05
 12/90 anonim ***** válasza:
100%

én mindig így mosok fel.

Ember, ha másnak kell felmosnia helyetted, akkor ne érdekeljen már, hogy ebben a csatakos időben a benti papucs fél órára rákerül a cipőkre.

Vagy te csak ki szoktad kerülni?

2022. okt. 3. 08:07
 13/90 anonim ***** válasza:
100%

Húh, ez egy aranyos történet. Sok szerencsét kívánok egyébként a születendő picinek, és jó egészséget, mert: AZ SZÁMÍT.

Hogy a papucs rákerült a cipőkre? Az nem számít :)

És a mondat amit majd keresel a legközelebbi rokonlátogatásnál, az a: "Bocsánatot kérek, és köszönöm, hogy a mmúltkor kitakarítottál, nem sokan tennék meg."

^.^

2022. okt. 3. 08:07
 14/90 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem, szóval senki sem pakolt be a hűtőbe.

Nem értem ezt a húsos dolgot.

Ráadásul 1-2 papucsot már használtam arra, hogy kivigyem a szemetet a ledobóhoz, ahol mocsok van, és azt helyezte rá a kedvenc csizmámra.

2022. okt. 3. 08:08
 15/90 anonim ***** válasza:
98%
A lepucolhatatlan csizmádra? :)
2022. okt. 3. 08:10
 16/90 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, a benti papucs miért nem lehet a csizmán?
2022. okt. 3. 08:13
 17/90 anonim ***** válasza:
97%
Én adnék neked egy józanító pofont
2022. okt. 3. 08:19
 18/90 anonim ***** válasza:
97%
Jaj, 16-os, mert abban ment végig a folyosón a szutykos szeméttárolóig, nem igaz, hogy nem érted. 😓 Az már nem benti, hanem szemetes papucs. 🤣🤣🤣🤣🤣
2022. okt. 3. 08:19
 19/90 anonim ***** válasza:
96%
Tipikus: ha nincs probléma, gerjesszünk gyorsan egyet.
2022. okt. 3. 08:22
 20/90 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen gond, hogy az ilyenek mint te adnak alapot a terhesvicceknek. Szegény normális kismamák meg hallgathatják. :)
2022. okt. 3. 08:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!