Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem akarja a férjem,...

Miért nem akarja a férjem, hogy találkozzak a szüleimmel?

Figyelt kérdés

A férjemmel egy éve vagyunk házasok és van egy fél éves kisfiunk. Három éve vagyunk együtt. A házasság előtt én a szüleimmel laktam, csak a lagzi után költöztem hozzájuk (férjem, anyós, após). Tudni kell azt a férjemről, hogy eléggé kemény fejű tud lenni, de idáig szerencsére jól együtt tudtunk működni és nem voltak komolyabb vitáink sem.

A pici megszületése után viszont teljesen el akar tiltani a szüleimtől. Azt sem akarja, hogy elmenjünk hozzájuk és ők se jöjjenek ide . Maximum akkor ha valami ünnep van, esetleg születésnap.

Már számtalanszor próbáltam ezt vele szépen, csúnyábban is átbeszélni de semmi eredmény. Besértődik és nem szólunk egymáshoz napokig. Még annyit tudni kell, hogy semmin nem vesztek össze. Ha kérdezem is tőle, hogy mi baja velük nem tud rá normális magyarázatot adni.

Akinek volt/ van hasonló jellegű problémája mit tanácsol, hogyan lehetne ezt megoldani?

Természetesen én nem akarok elzárkózni a szüleimtől és a férjem akarata szerint működni de ez az állandó vitatkozás is már nagyon idegesítő.

Előre is köszönöm a válaszokat, javaslatokat.

2022. jún. 12. 05:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/179 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, te máris egy bántalmazó kapcsolatban élsz, akármit is higgy. MINDEN áldozat azt hiszi képes lesz lépni ha fizikai bántalmazás lesz a dologból- de csak nagyon kis részük képes erre. A gyereked érdekében lépj ki ebből a kapcsolatból- ha már önmagadért nem teszed meg - , ne azt vegye majd alapnak hogy a férfi tulajdonként kezelheti, eltaposhatja a nőt.
2022. jún. 12. 08:51
 82/179 anonim ***** válasza:
93%

"Az ő szüleit nem avatom bele az ilyen dolgokba. Általában olyankor beszéljük az ilyesmit amikor tuti nem is hallanak."

Pedig az is lehet, hogy érdemes lenne őket is beavatni, mert lehet, hogy ha ők mondanák el a férjednek, hogy mennyire rosszul esne nekik, ha ellenkező esetben ők lennének elzárva az unokától, és hogy mennyire rosszat tesz az unokának az ilyesmi, akkor hamarabb felfogná, hogy mi van.

2022. jún. 12. 08:52
 83/179 anonim ***** válasza:
90%

Az is kérdés hogy az anyósodnak hogy tetszik ha jön anyukád. Lehet ott van a kutya elásva.

Nyugalom kell. Milyen színű?

Nem vagyok benne biztos hogy nem az anyósodnak kell a nyugalom, hogy nem ő szítja a tüzet és a férjed nem mondja el.

Ezt kellene kideríteni.

És igaza van annak aki azt mondja vond bele őket. Vagy szólnak a fiúknak hogy gázul viselkedik vagy kibukik hogy ők is így gondolják akkor viszont onnan nagyon hamar elkell költözni mert nagyon beleszólnak rossz irányban a házasságotokba.

2022. jún. 12. 08:58
 84/179 anonim ***** válasza:
92%

Így van ahogy előttem írják: ki kell deríteni párod szüleinek ezzel kapcsolatos hozzáállását.

Egyébként a baba is megérzi a feszültséget - előbb-utóbb sokminden kapcsán ki fog alakulni feszültség, a duzzogás stb miatt meg még rosszabb lesz és a gyerek cseperedve nem fog jó példaképet látni.

2022. jún. 12. 09:20
 85/179 anonim ***** válasza:
5%
64, a származási hely lesz automatikusan az anya lakcíme. Lakcímről nyilatkozat kell, ha a szülők házasok vagy van apasági elismerő. Ez a szabály.
2022. jún. 12. 09:31
 86/179 anonim ***** válasza:
86%
77, azért csak az esküvő után költöztek össze, mert a kérdező ott dolgozott, ahol a szüleivel lakott. Terhesen házasodott, akkor költözött. Szerinted ugyan mi indokolja, hogy még csak együtt sem laktak, azon kívül, hogy bizony nagy a távolság?
2022. jún. 12. 09:34
 87/179 anonim ***** válasza:
76%
Légy nyugodt, hogy a drága anyósék vannak a dolog mögött. Sok oka lehet, lehet hogy féltékenyek az unoka miatt, hogy esetleg őket jobban fogja szeretni stb. Sok ilyen van, bár mindenki tagadja.
2022. jún. 12. 09:35
 88/179 A kérdező kommentje:
87/ Pontosan amiatt nemszivesen beszélek előttük, velük meg magánjellegű dolgokat. Szerintem amúgyis a fiukat támogatnák és nem engem. Minden erőmmel elköltöznék legszívesebben, de sajnos anyagilag nem engedhetjük meg.
2022. jún. 12. 09:45
 89/179 A kérdező kommentje:
83/ Az anyósra sőt még az aposra is nagyon gyanakszom, hogy benne lehet valamilyen szinten a kezük a dologba, de akkor is, ha a férjem mellettem állna, akkor nem szólhatnak semmit sem.
2022. jún. 12. 09:51
 90/179 anonim ***** válasza:
84%
Ezért érdemes csupasz seggre szülni, más házába, hogy aztán mozdulni se tudj, mert nincs egy forintod se. Így most tűrheted ezt a tahót, ami még csak a kezdet, majd fog még téged terhesen kalapálni.
2022. jún. 12. 09:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!