Mit tehetnék hogy többet találkozzak az unokatesómmal?
Figyelt kérdés
Én Hajdúszoboszlón élek, az uncsitesóm pedig Miskolcon. Nagyon ritkán találkozunk. Az idei nyár nyár egy kivétel volt kétszer is találkoztunk, de ez egy kivételes eset volt, ugyanis az ő bátyjának volt a lakodalma, így találkoztunk akkor mikor meghívtak, meg ugye a lagzin. De előtte utoljára kb. 5-6 éve láttuk egymást, akkor is csak egy szomorú alkalmon mivel temetésen találkoztunk. Az azelőtti találkozásokra már nem emlékszem. Most a lagzin sokat táncoltunk, beszélgettünk meg minden, és miután elbúcsúztunk, éreztem hogy nagyon hiányzik. Én mindig is vágytam egy kisebb lánytestvérre, de a szüleimnek már nem lehet gyerekük sajnos. Én szinte úgy tekintek rá mintha a húgom volna, és sokkal több időt szeretnék tölteni vele. Az a baj hogy az ő szülei és az én szüleim nemigazán tartják a kapcsolatot. Én sem tudom az ő számát, közösségi oldalon se tudok vele beszélgetni mert amikor én felmegyek akkor ő pont nincs ott. Mit tehetnék hogy többet találkozhassak vele? Kor, nem: ő 14\L én 16\F.2013. aug. 27. 14:41
1/5 anonim válasza:
Már írtál ki egy kérdést, azt kellett volna magyaráznod, nem újat nyitni.
Amúgy: megkeresed azt a rokonotokat, aki közös (pl. nagymama).
Feltételezzük, hogy ő tartja a kapcsolatot mindkét unokájával, tehát neked is meg tudja adni a számát, vagy címét.
Ezt követően felhívod/elmész hozzá.
Elég felnőtt vagy már, hogy magadtól is kitaláld, mit tehetsz, ellenben mi, akik nem is ismerjük a családi helyzeteteket, nem tudunk neked olyan választ adni, amire nem fogok két perc múlva leírni, hogy miért nem működik...
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a közös nagyszüleink meghaltak.
2013. aug. 27. 14:58
4/5 anonim válasza:
Na, mondtam, hogy azonnal le fogod írni, miért nem működik a dolog... Nem értem, mit vársz tőlünk, bocsi.
5/5 anonim válasza:
Azért mert adott pillanatban nincs fent a közösségi oldalon,attól még tudsz neki írni, és ő is tud rá válaszolni,nemcsak chaten lehet dumálni. Ugyanígy el tudod kérni a telefonszámát is,és ha megadja már telón is tudtok dumálni. Ha a szüleitek közt nincs eget rengető harag, akár megkérhetnéd a saját szüleidet,hogy hívják el egy hétre valamelyik iskolai szünetben, vagy dumálják le,hogy Te mehess oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!