Mit csináljak? Most ne találkozzak többet a mamámmal vagy mi? :/
Volt még régebben ( kb. 7-8 éve) egy elég durva családi dolog a mamám és anyuék között amiről még azóta se tudok sokat hogy pontosan mi volt,mert akkor még pici voltam de valami olyasmi a lényeg hogy már kb. 8. éve hogy fizetnünk kell neki valamit..Erről többet nemtudok csak ennyit..és hát akkoriban még nagy veszekedések voltak és anyuék mondták a mamámnak hogy beszéljék meg vagy valami de ő többször is kidobta őket a lakásából,hogy nem akarja őket látni, "takarodjakanak onnan", stb. És az a durva hogy velem mindig normális volt a mamám és ahogy ebbe belegondolok kicsit megijedek..:(
Anyuék már elég régóta nem tartják vele a kapcsolatot, de én rendszeresen szoktam hozzá menni,mivel nekem eléggé fájt amikor kb. 2-3 évig nem is járhattam hozzá mert még pici voltam és anyu féltett tőle..És annyira nehéz elképzelnem róla ezt az egészet, mert tényleg tök rendes nagymama . Csak itthon meg anyuék folyton szidják ( főleg anya..egyébként apai nagymama) és olyan rosszul érzem magam amikor megyek hozzá és ez anyának rossz,meg alig akar elengedni meg stb. Apa viszont egy darabig járt velem hozzá rendszeresen, aztán májusba volt a bátyám ballagása amire a mamám nem lett meghívva,más rokonok pedig igen ( anya azzal az indokkal nem hívta meg hogy nem akarja hogy "jelenetet rendezzen"..régebben még azt is tudom hogy a mamám még az anyai nagyszüleimet is bántotta mármint szavakkal..Pedig ők aztán tényleg mindig rendesek voltak vele) és hát emiatt megint ment a folytonos veszekedés, és apu azóta nem találkozott vele. Én most kb. 3 hete nem voltam nála, pénteken ballagtam általánosból aminél mi amúgy se szoktunk semmi különlegest tartani,és senkit sem hívtunk meg rá, mivel csak a középiskolaiból csinálunk nagyobb felhajtást. Aznap pénteken pont jöttem anyuval a fodrásztól már virágcsokorral,ballagási ruhában meg minden, szóval lehetett látni hogy oda megyek. Jött velünk szembe a mamám az utcán. Azt eddig is tudtam hogy ők anyuval emennek egymás mellett és nemszoktak köszönni egymásnak. Emiatt anya inkább félre is vonult tőlem, én meg normálisan ahogy szoktam köszöntem a mamámnak,ő pedig tök furcsa arccal alig köszönt vissza..:/ Ezt nemtudom miért. Lehet mert ott volt anya, de ez rosszul esett. Gondoltam azért ma lemegyek hozzá..De anyuval délelőtt mentünk az utcán és én észre se vettem csak anya mondta utólag hogy jött velünk szembe és nem köszönt meg semmi..Én már vasárnap át akartam menni hozzá, de anya meg most már szinte megtiltotta, és elkezdte mondani hogy mi lesz ha engem is kidob és ezt egy gyereknek nehezebb feldolgoznia meg stb.Nem tudom, mit csináljak? Menjek át vagy ne? Most kicsit megijedtem..:( 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!