Hogy szervezzem a családi programot, hogy ne találkozzak
az exemmel?
Figyelt kérdés
A mamám már nagyon beteg. Összeül ünnepelni a család. Azt mondta a mamám, hogy akarja hallani az unokái, dédunokái zsibongását, nevetni akar a testvérével, és beszélgetni a gyerekeivel még mielőtt meghalna érezze jól magát.
Én a unokák között is a kedvence vagyok. Engem feltétlen vár, meg én hetente járok haza hozzá.
A gond, az hogy a volt férjem is a családom tagja. Ő a mamám húgának az unokája. És ő is ott lesz.
Sajnos anno csúnyán váltunk el és azóta is kerüljük a közös találkozási pontokat. De ezen mind ketten ott kell legyünk.
Ti, hogy oldanátok meg?
2013. jan. 11. 21:40
1/10 anonim válasza:
Mi a volt férjed az unokatestvéred?
2013. jan. 11. 21:46
2/10 Jégtánc válasza:
Felnőtt emberként.Ez most nem rólatok szól.Meg kell beszélni hogy ez most nem a régi sérelmek rendezésének és felhozatalának a helye,ideje.... Két normális felnőtt ember meg tudja beszélni.Nem bántóan értettem.Ne értsd félre kérlek.
2013. jan. 11. 21:47
3/10 anonim válasza:
Felnőtt emberek vagytok. Képesnek kell lenni nehány órát kulturáltan együtt tölteni.
2013. jan. 11. 21:48
4/10 anonim válasza:
Én megtenném a nagymamáért, hogy nem viselkedek gyerekesen és nem az a volt férjemre koncentrálnék. Teljesíteném kívánságát, lehet ez az utolsó, amire lehetőségem lenne.
2013. jan. 11. 21:53
5/10 A kérdező kommentje:
Jó bevallom. Nemcsak a veszekedéstől félek. Legútóbb is összefutottam az ő mamájánál vele, csak pár perc volt amíg egymásra néztünk és bicentett nekem azt ment is. De én nagyon oda voltam, mint akin áment az úthenger. Megint úgy éreztem magam mint egy szerelmes tini. Nem értem magamat. Nagyon sok érzést felkavar látványa.
Kb 2 hét kellett mire végre nem vetítem le magam előtt azt a pár pillanatot.
2013. jan. 11. 21:53
6/10 Jégtánc válasza:
Van ilyen sajnos,erősnek kell lenni.
2013. jan. 11. 21:55
7/10 anonim válasza:
Átnéztek majd egymáson. Nektek azért nem kell egymással beszélgetni, csak mert mindketten ott lesztek.
2013. jan. 11. 21:56
8/10 anonim válasza:
Felnőttek vagytok,tudnotok kell kezelni ezt a helyzetet. Amúgy meg sokan lesztek majd mindenkibel foglalkozol,csak vele nem.
2013. jan. 11. 22:26
9/10 anonim válasza:
Azért az első két mondat elég morbid. Olyan, mintha azt ünnepelnétek, hogy a mamád nagyon beteg.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!