Hogy szervezzem meg ezt? Vajon jó ötlet?
Párom most lesz 40 éves, én jóval fiatalabb vagyok. Régóta együtt vagyunk már, még nem lakunk együtt. A születésnapjára kitaláltam, hogy meglepetés bulit szervezek neki. (ő nem akar szervezni)
Kb 8 ember lesz ott, a szűk baráti köre. Mindenki 40 év feletti féri... (én 25 vagyok). Hogy oldjam meg a kaját? Ennyi embernek? mit csináljunk? Vajon a párom nem fog megharagudni, hogy az ő lakásában lepjük meg? Lesz még torta is.
Vajon furcsa helyzet lesz ennyi idősebb ennyi férfivel együtt "bulizni"? Hogy legyen?
köszi
25l
hát az a baj, hogy nincs olyan sok pénzem. Az tuti, hogy nagyétkű a társaság.
Szendvicseket végül is csinálni is tudok... De mondjuk rendelés egyszerűbb lenne. Nem tudja valaki az árakat? Kb?
Ha nagyétkűek, akkor mégsem a szendvicsrendelést javaslom. Annak húzós az ára. Akkor már olcsóbb a pizza. A boltokban is kapni fagyasztott tésztákat, sörkorcsolyákat, de azok sem olcsóak.
Az a lényeg, hogy a bulira tudj nyugodtan készülni és ne legyél már a kezdetekkor mosogatórongy, aki szédül a fáradtságtól és kapkod.
A társaságtól is függ, de vehetsz virsliket, meg kiraksz kenyeret, majonézes salátákat előtte is össze tudsz dobni, és gyorsabb mint egy rakás szendvicset összedobni.
Esetleg tortillachipset. Ahhoz a mártogatók kissé húzós áron vannak, de paradicsomosat és sajtosat olcsón te is össze tudsz dobni.
A kérdező ismeri a párját, biztosan átgondolta a dolgokat, ő tudja hogy örülne-e ennek a barátja.
Én főznék sok virslit, meg szendvicseket is készítenék.
Akkor fogd be őket segíteni. :-)))
Oszd ki, hogy ki hozzon egy tálca sütit, másik pogácsát, ki bort, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!