Mit tehetnék hogy többet találkozhassak az unokatesómmal?
Találkozzatok. xd :D
Amúgy meg,hívd el hozzátok,menj el te is hozzájuk.
Mondjátok a szüleiteknek is.
Nem tudom egy másik (közös) rokonnál tudnátok-e találkozni,pl. mehettek hozzá egyszerre,együtt.
Megbeszélitek, és találkoztok. Ennyi. Már, ha ő is akarja.
A kérdésedre - minden részlet nélkül! - mégis, hogyan adjunk normálisabb választ???
Itt van bővebben, kifejtve:
Én Hajdúszoboszlón élek, az uncsitesóm pedig Miskolcon. Nagyon ritkán találkozunk. Az idei nyár nyár egy kivétel volt kétszer is találkoztunk, de ez egy kivételes eset volt, ugyanis az ő bátyjának volt a lakodalma, így találkoztunk akkor mikor meghívtak, meg ugye a lagzin. De előtte utoljára kb. 5-6 éve láttuk egymást, akkor is csak egy szomorú alkalmon mivel temetésen találkoztunk. Az azelőtti találkozásokra már nem emlékszem. Most a lagzin sokat táncoltunk, beszélgettünk meg minden, és miután elbúcsúztunk, éreztem hogy nagyon hiányzik. Én mindig is vágytam egy kisebb lánytestvérre, de a szüleimnek már nem lehet gyerekük sajnos. Én szinte úgy tekintek rá mintha a húgom volna, és sokkal több időt szeretnék tölteni vele. Az a baj hogy az ő szülei és az én szüleim nemigazán tartják a kapcsolatot. Én sem tudom az ő számát, közösségi oldalon se tudok vele beszélgetni mert amikor én felmegyek akkor ő pont nincs ott. Mit tehetnék hogy többet találkozhassak vele? Kor, nem: ő 14\L én 16\F.
Írtad,hogy nincs fent a közösségi oldalakon,mikor te.
Erre is tudok megoldást :)
Ha nem is van fenn akkor,mikor te,attól még bejelölheted ismerősnek,meg küldhetsz neki személyes üzenetet,és akkor beleírhatod amit szeretnél.Először csak annyit hogy hiányzik,így gondoltad bejelölöd meg ilyenek.
Aztán később többet is,komolyabban is lehet írni.
Amúgy megadhatjátok egymásnak a mobilszámotokat.És hívhatjátok néha egymást.
Vagy megmondhatjátok a szüleiteknek,hogy ti szeretitek egymást,szeretnétek többször találkozni.
Nem tudom megértenék-e.
(Ezért is jó az első megoldás)
Ha megértik,akkor jó,ha esetleg nem,akkor üzenetet küldeni,titokban is lehet,és telefonon is akkor hívjátok egymást,mikor pl. egyedül vagytok.(Akár meg is lehet előre beszélni)
de az is lehet, hogy neki én egyáltalán nem hiányzom, és tökéletesen megvan nélkülem
nem tudom
Szerintem azért próbáld meg.Ha nem ,akkor nem.Ha meg igen,akkor igen.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!