Miről beszélgessek a fiú unokatesómmal?
Figyelt kérdés
Nincs semmi ötletem,hogy mit beszélgessek vele.Szégyenlős is vagyok a fiúk előtt,sajnos.:/ tudnátok mondani témákat hogy miről beszélgessek az unokatesómmal.Ő már 16 éves.
12/L
2013. jún. 13. 13:24
1/9 anonim válasza:
Mik a továbbtanulási tervei?
Hova megy nyaralni? Mit fog nyáron csinálni?
Van barátnője? Ha igen, hol ismerkedtek meg? Meséljen a lányról!
Mi újság a szüleivel?
2/9 anonim válasza:
beszélgessetek családi témákról, volt-e valami érdekes, amiről hallott, hogy mi történt a dédipapával egyszer például. Amit az első mondott, az mind teljesen jó.
3/9 anonim válasza:
Szex, szerelem, szüzesség... Hirtelen :D
4/9 anonim válasza:
Autók, csajok, tervei a jövőben, filmek.
5/9 anonim válasza:
Xav!
Egy 12 éves lányról van szó! Ugyan már! Remélem, nem gondoltad komolyan, amit írtál!
6/9 anonim válasza:
Mi ebben a korban összefogtunk a kistesóink ellen.
Amúgy valamiről amit szeretsz és egy srác sem szaladna ki tőle a világból, zene, sport, haverok ilyesmi :)
7/9 anonim válasza:
Esetleg SP, Fluor a Justin Bieber, vagy tudod valami b*ziságról:D
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ! :))
2013. jún. 13. 17:02
9/9 Csubii. válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok, csak 13 vagyok:) De szerintem csak beszélgess vele, olyan dolgokról amiket szeret:) Például, ha sportol, beszélgess vele, arról a sportról, amit csinál. vagy a lányokról, ki tetszik neki, mi fogta meg abban a lányban, mióta tetszik neki. Esetleg zenéről, filmekről. Vagy a jövőtökről.. Szerintem ez be fog válni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!