Miről beszélgessek az unokatestvéremmel 3-4 naponta?
Figyelt kérdés
Régebben csak a családi ünnepekkor beszéltünk, aztán most legutóbb kitaláltuk hogy "legyünk jóban". Azóta 3-4 naponta felhív hogy "Szia hogy vagy?" és 3-4 naponta egyszerűen semmiről sem tudok vele beszélni: neki van barátja, nekem nincs így csak az ő életét tudjuk kitárgyalni. Ő suliba jár én munkanélküli vagyok, semmi sem történik velem: elmegyek bevásárolni, kitakarítok, eszem és ennyi. Már kényelmetlen hogy mindig hív, és nekem is illő lenne őt hívnom néha de semmi kedvem.2012. ápr. 18. 21:21
1/5 anonim válasza:
Akkor ne hívd fel,semmi sem kötelező,felnőtt ember vagy.
2/5 anonim válasza:
Maradj meg az őszinteségnél. Ha nincs kedved felhívni, ne hívd fel. Esetleg szülinapon, vagy karácsonykor....
3/5 A kérdező kommentje:
De amúgy aranyos meg kedves, csak nincs téma semmi. Ha 1 héten 1-szer beszélnénk az is jó lenne, de 3 nap alatt semmi sem történik velem...Tegnap hívott, szerintem szombat környékén megint fog. De lehet nem veszem fel a telefont majd...
2012. ápr. 18. 23:22
4/5 anonim válasza:
Ne csak beszélgess, hanem csinálj néha közös programot. Pl. Mozi, vagy közös tévézés kirándulés, spotolás stb...
5/5 anonim válasza:
Olvass valami jó könyvet, és meséld el neki. Meg aztán kitalálhatnátok közösen valamit,ami feldobná a te életedet is. Pl. Kérd, hogy mesélje el, miket tanul, meg hogy neked mit lehetne tanulnod, milyen iskolába, hogyan juthatnál be, meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!