Sukii kérdése:
Mit csináljak az unokatestvéremmel, aki egy nap kijelentette, hogy ő vámpír, és naponta jár vért szívni?
Figyelt kérdés
Egyik nap uncsim azt mondta, ő egy vámpír, vér kell neki, meg ilyenek. Sőt, azt is, hogy farkasemberek is léteznek, akik meg akarják ölni a húgomat...egyszer odáig ment, hogy kijelentette: Őt megölték, de él, csak nem dobog a szíve... Az elején, mikor mutatta a fogait még úgy-ahogy hittem neki(mert hiszek a természetfelettikben), a farkasemberes dolog után már megijedtem. Valami baj van a fejével? Agyára ment a sok vámpíros-farkasemberes könyv? Segítsetek, mit csináljak vele?? >.< Olyanokat mesél, hogy félek tőle...nem a sztorijától, tőle...2011. júl. 26. 01:45
2/14 anonim válasza:
nevesd ki
(meg egy kicsit magad is, amiért ilyen marhaságokban hiszel...)
3/14 anonim válasza:
Beszélj az anyjával hogy zárja el a tvt ! Majd ha nagyon súlyos vigye egy jó orvoshoz . Ha meg tényleg vámpír szúrd le fakaróval :P tudod a szívébe kell döfni egy fakarót :) de elég a napfény is vagy a kereszt és a szentelt víz . De elég ha csak annyit mondasz neki hogy én meg a vámpír vadász vagy hogy te meg Buffy !! :)
4/14 anonim válasza:
Vidd el a vadászhoz.Egy-párüveg sörért,kilövi.
5/14 anonim válasza:
verd meg alaposan aztán hátha megjön az esze XD
6/14 anonim válasza:
Az is lehet, hogy ő egy ilyen jellem! Akár egész életében ilyen agresszív lesz.
7/14 anonim válasza:
Sanszos, hogy csak szivatott.
Szerezz neki pasit/csajt. Kobozd el a nyálas vámpírkönyveit és gyújtsd fel. Az alighanem mindent megoldana.
8/14 anonim válasza:
És itt megtalálsz minden szükséges információt.
9/14 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=pzUXLPt-5Po
:) Szerintem is csak szivatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!