Egyre kilátástalan a helyzetem szinte naponta felvetődik bennem az öngyilkosság segitszmit tegyek?
Azért kilátástalan a helyzeted, mert rossz szemszögből nézed.
Próbálj szemléletet váltani, és nézd a dolgok másik vagy sokadik oldalát.
Egyből jobban leszel.
Őszinte leszek. Az öngyilkosság azokban merül fel, akinek nincs jobb dolga, mint mélységesen sajnálnia magát. Ne értsd félre, aggódom érted, de nincs az az ok, amiért érdemes lenne öngyilkosnak lenni, élni csak egyszer lehet.
Ha szenvedni kell, szenvedj, más is végigcsinálja. Ha rossz a sorsod, keress olyan példát, akinek még rosszabb, és meg fogod látni egyetlen panasz sem hagyja el a száját.
Én is ilyen voltam annó, nincs az a dolog, amit jobban szégyellek...
Ha a gyerekeid élete forog kockán, azért élj, h ők élhessenek, és a haláloddal ne kerüljenek a te helyzetedbe (lásd adósság örökítése), ha bűntalmazott gyerek vagy, azért dolgozz, hogy mással ez ne történhessen meg.
100 szónak is egy a vége:
A saját kínod adjon erőt arra, hogy másoknak segíts. Ne sajnáld magad, és ne várj arra, hogy mások sajnáljanak, mert ettől sajnos nem lesz jobb...
Kezdj bele valamibe, amit eddig nem csináltál. A lényeg, hogy vigyél gyökeres fordulatot az életedbe.
Tippet tudok adni, de nem szeretnék semmit rádtukmálni. Ha mégis érdekel, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!