Naponta 3x kell enyhe nyugtatót szednem. Antibébit is szedek, baj, ha az esti nyugitablettával egyszerre veszem be?
ehhez még annyit, én is kikaptam nagyon a háziorvostól, amikor mondtam, hogy nem váltottam ki az általa felírt gyógyszert, mert a neten elolvastam a betegtájékoztatót
és annyi mellékhatása van, hogy "én úgy döntöttem" ezt nem szedem be.
majdem azt monda, hogy akkor kezeltessem magam mással...
aztán megegyeztünk abban, hogy sem az orvosoknak, sem a betegeknek nem tesz jót, hogy minden felkerül a netre.
Első vagyok: Igen, szóval nem tartom magam okosabb embernek mint az orvosok, de sokszor azt érzem, hogy tesznek arra, hogy mit mondasz. Nagyon parázok a fogazásgótló mellett szedett egyéb gyógyszerek miatt. Gyógyszeríráskor ha rá se kérdeznek én akkor is megkérdezem, hogy akkor most mi lesz a fogamzásgátlással.
Jártam már úgy, hogy bizton állította a doki, hogy á semmi baj. nyugodtan szedjem mindkettőt. Aztán elolvastam a betegtájékoztatót, amire az volt írva, hogy étkezés után kell bevenni ami néhány órán belül megindítja az emésztést és hasmenést eredményez. Na akkor ez, hogy is van???
azért arra is gondolj, hogy egy gyógyszernek hatásmechanizmusa is van,nem biztos, hogy olyan szer, mint egy fejfájáscsillapító, hogy 20 perc múlva hat.
legyél türelmes, és ha a legközelebbi vizitig sem változik, akkor szólj a dokidnak.
jobbulást és szép napokat:))
Én úgy tudom, hogy hatnak egymásra, de ha 3 óra eltelik a két gyógyszer bevétel között, akkor már van ideje felszívódni a gyomrodból és nem befolyásolja az egyik a másikat.
Szerintem a nőgyógyászodat is meg a pszichiáteredet is kérdezd meg a biztonság kedvéért.
Az előttem szólónak van igaza. 3 óra különbséggel vedd be.
A hasmenésedre vegyél Gasztró 825 nevű probiotikumot és minden nap szedd 3 hónapig. Nem befolyásolja a gyógyszereket, viszont a bélflórád rendbejön tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!