Ha 3 éve nem beszéltem az unokatesómmal és találkozni fogok vele, hogyan viselkedjek vele?
3 hét múlva esküvőre megyek, ahol ő is ott lesz. Évek óta nem beszéltünk, illetve én írtam neki 2 éve a szülinapjára üzenetet, akkor váltottunk pár levelet. Aztán felhívtam mikor kivették a manduláját hogy hogy van (az anyjával beszéltem mert ő aludt, de nem hívott vissza) írtam neki a következő szülinapjakor + gratuláltam mikor érettségizett (adott 2 lájkot). 3 év alatt ennyit kommunikáltunk.
Most ha találkozom vele az esküvőn milyen legyek? Nincs is már vele témám mert ő "nagyvilági" én meg nem.
Viselkedj úgy mintha tegnap váltatok volna el.
Én családi tragédia miatt vettem fel a kapcsolatot az unokatesómmal. Mi is sokat voltunk együtt gyerekként, de ő más mint én.
12 évig nem láttam!!!!!!
Most is udvarias a kapcsolat, de nem számíthatok rá semmiben.
Köszönsz, puszi, hogy vagytok, mi van veletek stb. Ne feszélyezd magad. Légy természetes és érdeklődő. Az, hogy ő nagyvilági az egy dolog, attól még az unokatesód akivel régen találkoztál.
Erőltetni viszont nem kell semmit, ha csak egyszavas válaszokat lehet belőle kihúzni hagyd ott nyugodtan, te megtetted ami elvárható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!