Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem akarja a férjem,...

Miért nem akarja a férjem, hogy találkozzak a szüleimmel?

Figyelt kérdés

A férjemmel egy éve vagyunk házasok és van egy fél éves kisfiunk. Három éve vagyunk együtt. A házasság előtt én a szüleimmel laktam, csak a lagzi után költöztem hozzájuk (férjem, anyós, após). Tudni kell azt a férjemről, hogy eléggé kemény fejű tud lenni, de idáig szerencsére jól együtt tudtunk működni és nem voltak komolyabb vitáink sem.

A pici megszületése után viszont teljesen el akar tiltani a szüleimtől. Azt sem akarja, hogy elmenjünk hozzájuk és ők se jöjjenek ide . Maximum akkor ha valami ünnep van, esetleg születésnap.

Már számtalanszor próbáltam ezt vele szépen, csúnyábban is átbeszélni de semmi eredmény. Besértődik és nem szólunk egymáshoz napokig. Még annyit tudni kell, hogy semmin nem vesztek össze. Ha kérdezem is tőle, hogy mi baja velük nem tud rá normális magyarázatot adni.

Akinek volt/ van hasonló jellegű problémája mit tanácsol, hogyan lehetne ezt megoldani?

Természetesen én nem akarok elzárkózni a szüleimtől és a férjem akarata szerint működni de ez az állandó vitatkozás is már nagyon idegesítő.

Előre is köszönöm a válaszokat, javaslatokat.

2022. jún. 12. 05:09
 131/179 anonim ***** válasza:
86%
Hihetetlen, hogy hol szeditek össze ezeket pasikat.
2022. jún. 12. 13:16
 132/179 anonim ***** válasza:
85%
Majd mindjárt jön, hogy ez csak egy probléma, és ez egy jó házasság, és ne akarjuk elválasztani a szerelmétől.
2022. jún. 12. 13:17
 133/179 anonim ***** válasza:
98%
Arra próbáltunk rávilágítani, hogy mennyire egy kiszolgáltatott helyzetben vagy, ha már előre nem gondolkodtál, nehogy még egy hitelbe vagy építkezésbe belemenj egy ilyen majom férj mellett. Szívesen.
2022. jún. 12. 13:21
 134/179 anonim ***** válasza:
93%
Te kb. azon a szinten vagy mint az az itteni troll, kérdező, stb., aki a 180. kérdése után is hisz abban a csodában, hogy az egész életében kangörcsös, csaló pasija majd az esküvő, gyerek láttán egy pillanat alatt képes lesz arra, amire addig nem volt, miszerint a farkát majd a gatyájában tudja tartani. Őt sem lehet megmenteni önmagától, téged sem. Én azt mondom az ilyeneknek kell a pofára esés mindenképpen, talán abból lesz világosság az agyatokban, mert most csak a sötétségben léteztek. Ha meg ebből sem tanultok, na akkor ott már jogos lesz a megérdemlitek a sorsotokat c. vélemény. Szóval, ess pofára, talán akkor kinövöd a meséket.
2022. jún. 12. 13:28
 135/179 anonim ***** válasza:
89%

Semmiben nem vagy akadályozva, akkor mész, amikor skarsz. Van autód, van időd.

A férjed csak duzzog, nem tilt. Te is duzzogsz elmondásod szerint. Akkor?

2022. jún. 12. 13:33
 136/179 anonim ***** válasza:
82%
Ha szülsz neki még 2t, megvalósítod a jó kis proli szokást, miszerint anya nulla munkára, pénzre és kilátásra szül, majd válni akar, de nem tud, ezért még lehúz a "gyerekek miatt" 40 évet a férjével, majd a gyerekek ugyanígy folytatják a családi mintát. Hajrá.
2022. jún. 12. 13:37
 137/179 anonim ***** válasza:
88%

Inkább az a hihetetlen, hogy egyes nők ennyire becsicskulnak a pasiknak, hogy nem akarják sehogysem a valóságot észrevenni.

2022. jún. 12. 13:38
 138/179 anonim ***** válasza:
91%

És te ahelyet hogy leszarnád a duzzogását és elmennél a szüleidhez akiket ezzel a viselkedéssel megbántotok(amit az uradat nem érdekli és nem is tiszteli őket) plusz meg is útálják azt a kûtyát. Utána a bajba nem kell hozzájuk szaladnotok!! Ja és a feldúlt légkört pont ő teremti meg a gyereknek. Sose értettem az ilyen embereket, hogy lehet egy felnőtt embernek megtiltani valamit?? Főleg azt hogy a saját szüleihez levigye a gyerekét. Nevetségesek vagytok. De leginkább te mert be is hódólsz neki.

Pedig nem szabad hagyni magad mert később csak rossz lesz.

2022. jún. 12. 13:43
 139/179 anonim ***** válasza:
69%
Ezért kell abortuszra menni, nem pedig hozzámenni ahhoz akitől besikerül véletlenül egy gyerek, de amúgy alkalmatlan
2022. jún. 12. 14:03
 140/179 anonim ***** válasza:
97%
A te szüleidhez nem tudtok költözni? Legalább felvetni érdemes volna a dolgot, hogy lásd a reakciót rá. Valamint megkérdezni, ha oda nem, akkor mikor és hová igen, mert itt már elég volt, és nem is arról volt szó, hogy itt ragadtok örökre.
2022. jún. 12. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!