Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem akarja a férjem,...

Miért nem akarja a férjem, hogy találkozzak a szüleimmel?

Figyelt kérdés

A férjemmel egy éve vagyunk házasok és van egy fél éves kisfiunk. Három éve vagyunk együtt. A házasság előtt én a szüleimmel laktam, csak a lagzi után költöztem hozzájuk (férjem, anyós, após). Tudni kell azt a férjemről, hogy eléggé kemény fejű tud lenni, de idáig szerencsére jól együtt tudtunk működni és nem voltak komolyabb vitáink sem.

A pici megszületése után viszont teljesen el akar tiltani a szüleimtől. Azt sem akarja, hogy elmenjünk hozzájuk és ők se jöjjenek ide . Maximum akkor ha valami ünnep van, esetleg születésnap.

Már számtalanszor próbáltam ezt vele szépen, csúnyábban is átbeszélni de semmi eredmény. Besértődik és nem szólunk egymáshoz napokig. Még annyit tudni kell, hogy semmin nem vesztek össze. Ha kérdezem is tőle, hogy mi baja velük nem tud rá normális magyarázatot adni.

Akinek volt/ van hasonló jellegű problémája mit tanácsol, hogyan lehetne ezt megoldani?

Természetesen én nem akarok elzárkózni a szüleimtől és a férjem akarata szerint működni de ez az állandó vitatkozás is már nagyon idegesítő.

Előre is köszönöm a válaszokat, javaslatokat.

2022. jún. 12. 05:09
 151/179 anonim ***** válasza:
17%

"Egyszer sem volt olyan, hogy azt mondta ne mennyek és nem mentem.

"

Simán el tud menni, el is megy. Csak a pasinak nem tetszik. Nem tudom, egyesek hogyan olvasnak... (Mondjuk a mennyek egy diplomástól durva)

2022. jún. 12. 16:29
 152/179 anonim ***** válasza:
88%

"Simán el tud menni, el is megy. Csak a pasinak nem tetszik."

És az szerinted normális, hogy nem tetszik neki és duzzog, hisztizik? Csak mert nagyon nem. Te mit szólnál, ha a nőd hisztit vágna le, mert meg akarod látogatni apádat, anyádat, és közben ecseteli, hogy ne menj, meg minek?

2022. jún. 12. 16:35
 153/179 anonim ***** válasza:
9%

154, nincs nőm, férjem van.

És most már a duzzogáson kattogsz, miután kiderült, hogy a kérdező mehet és megy is a szüleihez, holott szerintetek el van tiltva. A pasi egy hülye, jó eséllyel (bár még mindig csak azt tudjuk, amit a kérdező mond), de nincs eltiltva.

2022. jún. 12. 16:38
 154/179 anonim ***** válasza:
16%

Na, tombol a férfigyűlölet.

Leírta a kérdező, hogy mindig elmegy, amikor akar. Milyen eltiltásról beszéltek?

2022. jún. 12. 17:26
 155/179 anonim ***** válasza:
93%

Férfi vagyok és én is úgy gondolom hogy el van tiltva, valamelyik kommentben írta, hogy visszaszól neki hogy "márpedig jön" és akkor megy a duzzogás.

Az, hogy "ne jöjjenek" és "te se menj", érvek nincsenek, "a babának nyugalom kell", de az ő szülei ott vannak, mert együtt laknak, tehát a férfi részéről a nagyszülőknek minden pillanatban láthatás van, a nő részéről a nagyszülőknek meg nem, mert akkor duzzogás van meg "nyugalom kell", "minek mész" stb. Ez micsoda ha nem eltiltás?

A lelki zsarolás is egyfajta bántalmazás, a duzzogás is manipuláció, "azért duzzogok mert nem viselkedtél úgy ahogy én azt elvárom tőled" stb.

2022. jún. 12. 17:34
 156/179 anonim ***** válasza:
5%

157: Egyszer sem volt olyan, hogy azt mondta ne mennyek és nem mentem.

Tehát mehet.

2022. jún. 12. 17:37
 157/179 anonim ***** válasza:
90%

A többi kommentje ellentmond e kijelentésnek, mert a duzzogással (is) nyomást helyezett rá.

A duzzogás mindig azt a célt szolgálja, hogy a másik manipulálva legyen.

2022. jún. 12. 18:01
 158/179 anonim ***** válasza:
12%

"A duzzogás mindig azt a célt szolgálja, hogy a másik manipulálva legyen."

Vagy egyszerűen csak az őszinte érzéseinek a kifejezése.

Mehet a nő, csak nem érti, hogy a férjének ez miért nem tetszik. Erről érdeklődött itt, hogy mi lehet az oka. Mondjuk nem tőlünk fogja megtudni, hanem a férjétől, ha sikerül végre vele is kommunikálnia, nem csak velünk.

2022. jún. 12. 18:07
 159/179 anonim ***** válasza:
94%
Valszeg sehova nem megy egyedül, és a kedves férje kontrol alatt akarja tartani. És lehet itt most bármit mondani, nagyon nem normális a férje viselkedése.
2022. jún. 12. 18:16
 160/179 anonim ***** válasza:
98%
Ha egy párkapcsolatban nincsenek érzések kimondva, hanem duzzogás van, meg "nem szeret lelkizni", "nem szeret dolgokról hosszanb eszélni" abból előbb-utóbb nagy-nagy probléma lesz.
2022. jún. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!