Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért viselkedik így a fiam...

Miért viselkedik így a fiam barátnője? Olyan mintha kerülni akarna engem?

Figyelt kérdés

A tizenkilenc éves fiamnak van egy vele egyidős barátnője. Sosem ártottam a lányzónak, sőt, ha nálunk van mindig kiszolgálom, etetem, kedves vagyok vele és próbálok vele beszélgetést kezdeményezni, de mindig rövidre fogja a szót. A folyosón ha végigmennek a fiammal rám sem néz, vacsinál is csak a tányérját bámulja, ha beszélek is vele sokszor hátat fordít. Olyan mintha nem akarna velem kontaktálni. Nyilván ha kérdezem válaszol, de látszik, hogy kellemetlenül érzi magát.

Olyan furcsa ez nekem. Nagyon zárkózott, vagy nem kedvel, nem tudom. Pedig sosem ártottam neki. Kezd egy picit unszimpatikus lenni, pedig én nyitottan álltam hozzá.

Ha az utcán találkozunk ott sem néz rám, próbál figyelmen kívül hagyni. Utoljára azért köszönt, mert összeakadt a tekintetünk.

Ha nem akar, ne barátnőzzön velem, de azok után, hogy etetem, itatom, heti 2-3 éjszakát a házamban alszik + sosem ártottam neki, szerintem megérdemelném, hogy egy picit nyisson felém, főleg úgy, hogy a fiammal jár. A férjemmel pont így viselkedik és ő sem volt vele utálatos soha.

Ha már egyszer “meny jelölt”, akkor jó lenne másképp viszonyulni egymáshoz. A mi családunk nagyon összetartó, én nagyon jóban vagyok az anyósommal, anyám is a férjemmel, szóval ez nekem fura.

41/nő

2022. ápr. 9. 20:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
43%
41 évesen lehetne annyi eszed, hogy tudd, zavarban van.
2022. ápr. 9. 21:14
 12/75 A kérdező kommentje:
11-es gondoltam már rá. Köszönöm, hogy aggódsz az eszemért...
2022. ápr. 9. 21:16
 13/75 anonim ***** válasza:
26%
Én pl. megkérném, főzzön egy teát, és hagynám kibontakozni, miközben én valami mást csinálok.
2022. ápr. 9. 21:17
 14/75 anonim ***** válasza:
92%
Mióta vannak együtt a fiaddal? Mikor találkozott veletek először?
2022. ápr. 9. 21:17
 15/75 anonim ***** válasza:
53%

Fiad első barátnője messze nem menyjelölt..😂

Valszeg nem bírja ezt az eröltetett közvetlenkedést...

2022. ápr. 9. 21:18
 16/75 anonim ***** válasza:
79%
Viszont ha ilyen gátlásos, vigyázz azzal, hogy feladatot adsz neki, mert fordítva is elsülhet. Lehet, ha megkéred hogy pl segítsen teríteni vagy leszedni az aszalt, akkor kellemetlenul fogja magát erezni, hogy eddig se csinálta te meg biztos elvartad volna…
2022. ápr. 9. 21:19
 17/75 anonim ***** válasza:
94%

Én is ilyen voltam. Már már azon tortem a fejem hogy inkább szakitok a barátommmal mert tudtam hogy megbántom a szuleit folyamatosan. Pedig tényleg nem akartam. Olyan kellemettlenul éreztem mindig magam, persze probaltam azert veluk kedves lenni. Szerintem maradj továbbra is kedves vele amíg bunkóba at nem megy a viselkedése mert az már tényleg nem jo. Nagyon nehéz zárkozott emberként egy teljesen új családban tölteni a mindennapokat.

Ui: végul velem szakitott a baràtom mert nem birta elviselni, hogy ennyire zárkozott vagyok.

2022. ápr. 9. 21:20
 18/75 A kérdező kommentje:

14: fél éve találkoztunk először és azóta rendszeresen, hetente többször.

15: Nem erőlködök, normál ember módjára közeledek. Te nem akarnál jó viszonyt egy olyan személlyel, aki félig-meddig veled lakik? Nem erőlködök, én tényleg szeretném ha jó lenne neki és jól kijönnénk.

2022. ápr. 9. 21:21
 19/75 anonim ***** válasza:
92%
Utolso vagyok ismét, vagy még azt probald meg, hogy maradsz ilyen kedves de egy kicsit tavolsagtartobb leszel:)
2022. ápr. 9. 21:24
 20/75 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem jófej lehetsz, de nem kell ezt túlgörcsölni.

Viselkedj így,ahogy családtagokkal,aztán hátha oldódik.

Ha azt mondja a fiad, hogy kedvel, akkor fogadd el.

Zárkózott vagy zavarban van, tök mindegy... Ha a gyerekeknek megfelel, akkor fogadd el, hogy olyan, amilyen.

Idővel talán változik.

Én úgy kezelném, mint a gyerekemet.

2022. ápr. 9. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!