Apa új barátnője gusztustalanul viselkedik és össze akar minket ugrasztani apuval. Vagy csak én fújom fel? Mit tegyek?
Apa 1 éve van együtt vele. Mikor terhes voltam már akkor elkezdte ezt a bosszú hadjáratot és ott tett keresztbe ahol tudott. Direkt akkor játszotta be, hogy rosszul van mikor mentünk a 4d ultrahangra és apa is jött volna velünk, de így le kellett mondania.
De mióta megszületett a kislányunk azóta csak rosszabb a helyzet. Ha áthív minket apa akkor is mindig kitalál valamit, hogy vagy előbb elmenjünk vagy ne is menjünk. Ha apa akar átjönni hozzánk akkor meg mindig jön vele.
Ha apa éppen az unokájával foglalkozik akkor behisztizik azon, hogy nem ő van a középpontban. Ha a kicsim elkezd sírni akkor már rohanna haza mert neki megfájdul a feje tőle. Már volt, hogy apa össze is veszett emiatt vele, de utána megint folytatta.
És ezek folyamatosan mennek. Apa karácsonyra a kicsinek új autósülést szeretne venni (60 ezer), de a barátnője felhívott hogy én ne kéregessek aputól mert ő új mosogatógépet akar venni.
Elegem van már belőle.
"Apa új barátnője gusztustalanul viselkedik" -kezdetű sirámot olvasva azt hittem, 15 éves vagy. De tovább olvasva kiderült, hogy csak megrekedtél ezen a szinten. Akkor tehát a tanács: Nőj fel, anya vagy feleség vagy - a többi háttérbe szorul, zárkózz el tőle.
"ha a kicsim elkezd sírni akkor már rohanna haza"
- ne állj az útjába, nyiss ajtót, had rohanjon, mint a veszett eb, és kedvesen búcsúzz el :D:D
Nagyon rosszul esik, hogy egy lassan egy éve folyamatosan ez megy. Igyekszem vele nem foglalkozni, de nekem is van egy határ ami felett nem tudok elsiklani.
Nem vagyok rászorulva apa pénzére.
Én is elmondanám a helyedben ezt a kis telefonhívást, azzal, hogy neked az ő boldogsága a fontos, nem akarsz köztük veszekedést szítani, bőven elég, ha veletek, a családjával tölti az ünnepet, vagy legalább egy részét, ŐT mindig szeretettel várjátok.
A párkapcsolati gondjait majd elintézi önállóan, elég nagyfiú már hozzá. Ez a kis szöveg viszont, ha jól adod elő, sokkal hatékonyabb, mint bármilyen torzsalkodás, vádaskodás, nemtetszés kifejezése. Nők vagyunk, finom eszközökkel operálunk.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!