Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan aki nem akar...

Van itt olyan aki nem akar soha gyereket?

Figyelt kérdés
vagy tudja hogy nem valószinű hogy vállal...

2015. nov. 23. 19:47
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
85%

Sosem lesz gyerekem.

Nem is akartam soha.

Megelőzve a kérdést: nincs semmi problémám a gyerekekkel.

2015. nov. 23. 19:53
 2/40 anonim ***** válasza:
75%
Igen, én. 30 éves vagyok, párom sincs (nem is hiányzik), remekül érzem magam egyedül, szingliként, az életemre és karrieremre koncentrálva... Szóval, igen, van itt olyan, aki soha nem akar.
2015. nov. 23. 19:54
 3/40 anonim ***** válasza:
83%
Én már gyerekkorom óta tudom, hogy nem akarok.
2015. nov. 23. 19:55
 4/40 anonim válasza:
85%

Én.

Párt szeretnék magam mellé, de gyereket nem. ELég sok okból. Csak a társkeresést nehezíti ez meg, mert nagyon sokan akarnak :(

2015. nov. 23. 19:55
 5/40 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy nem. Minek?
2015. nov. 23. 20:00
 6/40 anonim ***** válasza:
78%
42 éves vagyok és nincs gyerekem, nem is lesz.Sosem vágytam rá igazán. Nem hiányzik az anayaság, nem akarok felelőséget vállalni senki iránt. Párom van.
2015. nov. 23. 20:07
 7/40 anonim ***** válasza:
77%
Van.
2015. nov. 23. 20:18
 8/40 anonim ***** válasza:
Én, nem hinném hogy valami jó a genetikám, nem kell még egy szenvedő ember a Földre.
2015. nov. 23. 20:20
 9/40 anonim ***** válasza:
6%

Tesóm nem akart gyerekkora óta gyereket.

Most 56 éves és rájött, hogy élete legrosszabb döntése volt, mert rajtam kívül a senkije nincs.

Az első szerelme azért hagyta el mert ő akart gyereket.

A második szimplán fiatalabbra cserélte.

Én soha nem értettem, hogy egy nő hogy nem akarja átélni a világ legszebb dolgát.

2015. nov. 23. 20:24
 10/40 anonim ***** válasza:
72%

Én meg azt nem értem aki szerint azért kell szülni hogy idős korban ne maradjunk egyedül. Az hogy valakinek gyereke van az nem jelenti hogy törődni is fog vele idős korában, sőt manapság egyre kevésbé jellemző. Az meg hogy mi szép van abban hogy tönkreteszed a tested hogy egy üvöltő maga alá sz@ró kölökkel szenvedj egy fél életen át eléggé véleményes. De ha ilyesmihez támad kedvem akkor veszek egy kutyát.

2015. nov. 23. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!