Van itt olyan aki nem akar soha gyereket?
#10 aki egy maga alá szaró üvöltő kölöknek hívná a gyerekét az jobb is ha nem szaporodik, de inkább kutyát se gondozzon.
Arra sincs semmi garancia, hogy az ember mellett marad a párja, sőt.
Jó de pl a párodtól sem remélheted hogy gondoz idős korodban. Sokan azzal érvelnek hogy azért kell a gyerek hogy legyen aki ganézzon alólad majd, de a gyerekek ma már nem igazán gondozzák a szüleiket. Akinek nincs gyereke az tudja mit várhat akinek meg van sokszor pofára esik amikor egy idő után már csak nyugdíjosztáskor ugranak be pár percre.
Nekem már van egy, de nem élünk együtt az anyjával.
Alapvetően szerettem volna mindig is 2-4 gyereket, de így ennyi minden után már azt sem bánom, ha nem kell többet pelenkát cserélnem.
Nőt viszont én is akarok magam mellé!
30/F
én is úgy gondoltam, hogy nekem sose lesz.. aztán megismertem a párom.. azóta más a véleményem, az 5-10 éves tervben benne van.
ettől függetlenül nem szeretem a gyerekeket úgy altalanossagban.
Közeli rokonok, barátoknál látom hogy mennyire kínlódnak. Felfordul az életük, a házasságuk tönkremegy, anyagilag kiszolgáltatottak lesznek, idegileg kikészülnek. Nekem nem hiányzik hogy minden nap egy marék rivotrill meg pár feles vodka legyen az estimese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!