Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt olyan aki nem akar...

Van itt olyan aki nem akar soha gyereket?

Figyelt kérdés
vagy tudja hogy nem valószinű hogy vállal...

2015. nov. 23. 19:47
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
14%

#10 aki egy maga alá szaró üvöltő kölöknek hívná a gyerekét az jobb is ha nem szaporodik, de inkább kutyát se gondozzon.

Arra sincs semmi garancia, hogy az ember mellett marad a párja, sőt.

2015. nov. 23. 20:32
 12/40 anonim ***** válasza:
86%
Én sem akarok, semmi csodálatosat nem látok az anyaságban, én élvezem, hogy szabad vagyok, azt és akkor teszek, amikor csak akarok.
2015. nov. 23. 20:37
 13/40 anonim ***** válasza:
79%

Jó de pl a párodtól sem remélheted hogy gondoz idős korodban. Sokan azzal érvelnek hogy azért kell a gyerek hogy legyen aki ganézzon alólad majd, de a gyerekek ma már nem igazán gondozzák a szüleiket. Akinek nincs gyereke az tudja mit várhat akinek meg van sokszor pofára esik amikor egy idő után már csak nyugdíjosztáskor ugranak be pár percre.

2015. nov. 23. 20:42
 14/40 anonim ***** válasza:
73%

Nekem már van egy, de nem élünk együtt az anyjával.

Alapvetően szerettem volna mindig is 2-4 gyereket, de így ennyi minden után már azt sem bánom, ha nem kell többet pelenkát cserélnem.

Nőt viszont én is akarok magam mellé!

30/F

2015. nov. 23. 20:44
 15/40 anonim válasza:
91%
Azt hadd döntsem már el mindenki saját maga, hogy mi a legszebb dolog számára...
2015. nov. 23. 20:46
 16/40 anonim ***** válasza:
13%

én is úgy gondoltam, hogy nekem sose lesz.. aztán megismertem a párom.. azóta más a véleményem, az 5-10 éves tervben benne van.

ettől függetlenül nem szeretem a gyerekeket úgy altalanossagban.

2015. nov. 23. 20:48
 17/40 anonim ***** válasza:
68%
A gyerekvállalás a társadalmi elvárásoknak történő görcsös megfelelni akarás eredménye. Semmi szép meg csodás nincs benne. A mai felvilágosult világban már nem ördögtől való ha valakinek nincs gyereke, nem bélyegzik meg leprásként, a sok "ősanya" ezért is veri itt a nyálát, mert ők anno nem választhattak ma meg már lehet de "szenvedjen a mai fiatalság is" alapon hirdetik mindenhol az igét mint valami megszállottak.
2015. nov. 23. 20:50
 18/40 anonim ***** válasza:
27%
Te honnan tudod, hogy semmi csodás nincs benne míg nem élted át?
2015. nov. 23. 20:52
 19/40 anonim ***** válasza:
79%

Közeli rokonok, barátoknál látom hogy mennyire kínlódnak. Felfordul az életük, a házasságuk tönkremegy, anyagilag kiszolgáltatottak lesznek, idegileg kikészülnek. Nekem nem hiányzik hogy minden nap egy marék rivotrill meg pár feles vodka legyen az estimese.

2015. nov. 23. 20:56
 20/40 anonim ***** válasza:
66%
18-as: miért vagy itt? Nem neked szól a kérdés. Ne legyél már ilyen belepofázós.
2015. nov. 23. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!