Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom miért viselkedik így a barátnőjével?
Társaságban megalázza ,viszont amikor kettesben vannak állításaik szerint rendes vele.
Az a megalázás abban nyílvánul meg,hogy elmondja miket csinálnak az ágyba vagy pl a külsejét illetően szól be neki.A lány viszont nevet álltalában és vissza szól.
Volt olyan,hogy engem lekapott direkt a barátnője előtt.Semmi extra nem volt csak szájon puszilt igy a semmiből.Helyettük is gázul éreztem magam mit ne mondjak.
Mindkettőjükkel nagyon jóba vagyok amúgy,de nem tudok rájönni hogy miért csinálja ezt.Azt mondta ,hogy hülyéskedik.
A legrosszabb amikor pl emlegeti a lánynak az unokatestvérét ,hogy milyen jó nő és lefeküdve vele stb..
Miért csinálja ezt szerintetek?
Most lett nemrég 18,pár hónappal a lány idősebb.
Velem is ez volt. Sőt még mindig. Nekem is ezt csinálja a pasim de hiába mondom neki hogy ne tegye mert ez rosszul esik nekem elengedi a füle mellett!!!
Az a baj hogy ez ellen nem tudsz te mit tenni! Ezt nekük kell megoldaniuk.pl.:leülnek megbeszélni
De ha nagyon szeretnél nekik segíteni akkor szerintem úgy tudsz hogyha mind a kettőjükkel külön külön elbeszélgetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!