Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem felháborító hogy...

Csak nekem felháborító hogy még nem látták a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Elég közeli családból még el sem jöttek meglátogatni a gyerekemet, aki mar 8 hónapos. Múltkor az utcán összefutottunk velük, kellemetlen volt nekik éreztem rajtuk. Egyjartalán nincsen kedvem ilyen emberekkel tartani a kapcsolatot. De hogy lesz igy karácsony, az ünnepek. Akkor ott van mindenki. Vagy engedjem el es ne foglalkozzak vele?
2021. aug. 2. 14:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
Hívtad őket? Tudod, vendégségbe megszokták hívni az embereket, nem pedig ők jelentkeznek be.
2021. aug. 2. 14:54
 12/35 A kérdező kommentje:
Hat mindenki aki eddig jott hozzank ok jelentkeztek be hogy szeretnek megnezni a babat.
2021. aug. 2. 15:01
 13/35 anonim ***** válasza:
95%
Ők viszont lehet, hogy pont a meghívást várták ugyanolyan jogalappal.
2021. aug. 2. 15:06
 14/35 kovpet ***** válasza:
68%

De egy babán mit lehet nézni? Alszik vagy ordít, kész.

Ismerek aranyos gyerekeket, de ők már pár, mondjuk 8-10+ évesek, velük lehet beszélgetni, alakulgat a személyiségük, van közös téma, lehet akár együtt sportolni, akármi.

Egy babára csak illemből mondja az ember, hogy aranyos. Mert nem az.

2021. aug. 2. 15:19
 15/35 anonim ***** válasza:
91%
Ez a meghívás érdekes dolog. Én pl. nem megyek oda, ahova nem hívnak. "Bejelentkezni", ezt a fogalmat így nem is ismerem.
2021. aug. 2. 15:22
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Figyelj, nálunk anyósom az, aki még nem látta az unokáját, aki 10 hónapos. De anyósom engem sem ismer. A kapcsolatunk elején prüszkölt, mert dühös volt, hogy a kisfiának nem ő az egyetlen nő az életében, akkor a férjem azt mondta neki, ok, akkor nem mutatom be. Az amyja erre, azt a k.vát ne is (nem ismert, nem tudta, ki vagyok). Teltek az évek, szólt az anyjának, hogy amúgy jön a baba és összeházasodunk. Az anyja meg hápogott, hogy de hát ő engem nem is ismer. Mikor a férjem emlékeztette, miért nem, ő csak sápadozott, hogy de az nem úgy volt, ő ilyet nem mondott, nem úgy értette, ő mindig is... az esküvőre meg volt hívva, nem jött el. Azóta is többször volt hívva, de nem hajlandó jönni, mert ő ilyen meg olyan beteg, meg nincs rendesen befestve a haja, ilyesmik. Nagyon fáj, hogy nem érdekli az unokája, de ez van. Én nem bánom, ha úgy hal meg, hogy nem ismert meg, de a fiamat sajnálnám, ha nem találkozhatna az egyik nagymamájával. De hát ez van.
2021. aug. 2. 15:27
 17/35 anonim ***** válasza:
23%
Bejelentkezni= Marika, holnap 4-kor otthon lesztek? Igen? Akkor átugrok.
2021. aug. 2. 15:27
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
16-os, ilyen nagymamával inkább ne találkozzon a fiad. Vén boszorka.
2021. aug. 2. 15:28
 19/35 anonim ***** válasza:
10%
Te hányszor vitted a gyereket hozzájuk?
2021. aug. 2. 15:47
 20/35 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem ne sajnáld. Legalább semmi színjáték nem lesz köztetek.

Egyébként babalátogató menni, nem meghívás alapján szokás, hanem akit érdekel a baba, bejelentkezik és elmegy meglátogatni az anyukát és a családot. Régen a közelebbi nőrokonok kajával felpakolva mentek és váltották egymást, hogy 2-3 hétig az anyukának ne kelljen főzni sem.

Mégis, hogy kellene meghívni az embereket babalátogatóba? Figyelj Juci született egy gyerekem, gyere el hozzánk és hozz ajándékot is, mert így illik? Ne, már ez olyan béna! Ha valakinek érdekel a sorsa felhívom, megkérdezem, hogy mire van szükségük és minimum egy kis gyümölcsöt (anyukának), meg babajátékot viszek, esetleg segítek, amivel tudok.

2021. aug. 2. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!