Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak nekem felháborító hogy...

Csak nekem felháborító hogy még nem látták a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Elég közeli családból még el sem jöttek meglátogatni a gyerekemet, aki mar 8 hónapos. Múltkor az utcán összefutottunk velük, kellemetlen volt nekik éreztem rajtuk. Egyjartalán nincsen kedvem ilyen emberekkel tartani a kapcsolatot. De hogy lesz igy karácsony, az ünnepek. Akkor ott van mindenki. Vagy engedjem el es ne foglalkozzak vele?
2021. aug. 2. 14:30
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
92%
Nálunk sem jönnek át, állandóan a járványra fogták. Sajnos mindenkinél más és más. Bár átmentek másokhoz látogatóba, BETEGEN és az egész család olyan influenzás lett, hogy csak na. Úgyhogy szerintem ha azt mondják betegek inkább ne jöjjenek.
2021. aug. 2. 14:35
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
El kell fogadni, hogy maximum nektek érdekes a gyerek, másokat nem érdekel. Ha akartak volna, mentek volna már.
2021. aug. 2. 14:36
 3/35 anonim ***** válasza:
94%
Ha nincs kedved, akkor nem tartod. Nekik sincs. Ideje ledobni ezt az álszent álarcot! Amúgy hívtátok őket? Merthogy ők is meg lehetnek sértve, hogy miért nem.
2021. aug. 2. 14:39
 4/35 Metionin ***** válasza:
94%
Nem mindenkit izgat a gyereked. Majd az ünnepekkor sem fogja izgatni őket, ránéznek majd meg max mondják hogy igen cuki és annyi. Ne tartsd velük a kapcsolatot ha nincs kedved, valószínűleg ők sem vágynak a veled való kapcsolatra.
2021. aug. 2. 14:40
 5/35 anonim ***** válasza:
95%
Örülj neki, hogy nincs nálatok átjáróház.
2021. aug. 2. 14:42
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
Attól, hogy a gyereked nem érdekli őket, még az ünnepek nem a te gyerekedről fognak szólni, hanem az egész családról. Gondolom nem csak ti, meg ők ülnétek össze, hanem több család is. Ne legyél ilyen házi sárkány. Neked nem is kell velük tartani a kapcsolatot egyébként, meg nem kell velük jópofizni sem, senki nem kötelez rá. De a családi összeülések ünnepekkor nem csak kettőtökről szólnak. Miért ne mehetnétek, ők miért ne mehetnének? Nem kötelező társalogni.
2021. aug. 2. 14:43
 7/35 anonim ***** válasza:
93%
Én se megyek át, már vagy másfél éves az a gyerek... Nem mondom, hogy nem aranyos, képet, videót láttam róla, viszont többi gyerek abban a családban neveletlen, agyvérzést kapok tőlük. Az apuka meg egy arrogáns fószer, vele pláne nincs kedvem találkozni. Én nem fogok ott jópofizni velük, ez van.
2021. aug. 2. 14:44
 8/35 anonim ***** válasza:
83%

Én babám 6 hónapos.

Nem jöttek látogatóba a járvány miatt. De teltek a hetek le csengett, be is lettek oltva és nem jönnek.

Nem érdekli őket se most se ünnepekkor. Ennyi.

2021. aug. 2. 14:48
 9/35 anonim ***** válasza:
89%
El kell hogy keserítsem a mamikat, az emberek 99%-át nem érdekli a gyereketek, ahogy engem sem. Én még azokat is kerülöm, akik az unokáról, gyerekről áradoznának. Azt hiszem ez őszintébb, mintha megjátszanám hogy jaj de cuki, jaj de édi. Sajnos ez van, szokjatok hozzá.
2021. aug. 2. 14:50
 10/35 anonim ***** válasza:
96%
Nem, nem felháborító.Az emberek többségének csak kötelező udvariassági kör gyereket látogatni, örül ha nem kell...
2021. aug. 2. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!