Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L
Figyelt kérdés
Volt nálunk egy kis összejövetel ahova eljött a párom is akivel már 3 hónapja együtt vagyunk. Amikor nem volt bent akkor mondta az egyik rokonom hogy jó helyre tettem a fenekem. Ezzel azt akarta mondani hogy én csak a pénz miatt jöttem össze vele. Én nem tehetek arról hogy a párom külföldön dolgozott 18 éves korától és lett pénze drága autóra meg az hogy igényes öltözködik. Ha unokatesóimat nézem (ennek az illetőnek a gyerekeit aki beszólt) akik otthon ülnek 20-on éves létükre munka nélkül akkor visszakérdeznék hogy kiben is van a hiba. Bennem aki összejött egy fiúval azért mert szereti (és mert megfogott a határozottsága,talpraesettsége) vagy benne aki hagyja hogy otthon üljenek a gyerekei amikor bármikor elmehetnének dolgozni és lehetne nekik is valamilyük. Én 15 évesen már mentem le a balatonra dolgozni ismerősökhöz minden nyáron (pedig nem voltunk sose rászorulva csak engem így neveltek hogy meg kell dolgozni mindenért). Nekem ő a második barátom és rohadtul igazságtalan hogy kvázi azt mondják hogy pénzzel meg lehet vásárolni engem.2021. febr. 16. 11:33
61/62 anonim válasza:
Most érted,ha szegény lett volna,akkor avval gúnyolának,de ha gazdag xd
62/62 anonim válasza:
A kérdező éppen nálunk nélkül is tudja rendezni magát,nem is tudom egyesek miért ártanak neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!