Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L
Mivan?? 😂😂😂
Olvastam mindent de így se vágom mit akarsz mondani 😂😂
Na jó sejtem azért:
Minden nő k.rva, főleg az aki jó f.szt fogott meg 😂
Rohadjon meg minden álszent ribannc aki pénzes pasit szerzett, hisz teljesen nyilvánvaló h csak a pénze kell neki. Ez full alap, ez tény.
Az lehet max rendes, aki segédmunkással vagy közmunkással jön össze, de az is előbb utóbb lepattan.
Először járd ki az általánost.
Nem mondta senki mellesleg,hogy közmunkással kéne bárkinek is összejönnie,se semmi ilyesmit.
Azt felelném: no igen, nekem már csak ilyen szerencsés fenekem van... :D
Ne húzd fel magad, húzd inkább őket, had pukkadjanak. Csak lazán!
31.Amikor írsz szivjál kevesebbet.
A világon mennyi pénzes pasi van?Mindenki boldogtalan?
Mindenki pénzért tartja a párját?
Minden eset más,mint ahogy a hozzászolások is.
Egyesekből kiált az irigység!
Nem mindenki maga kellene megteremtse az irigyelni valót?
De igen.
Ha mindenki a saját jólétével foglalkozna nem jutna ideje mást vádolnia.De mással foglalkozik így a saját jóléte elmarad.
Nehéz, de ne vedd magadra.
Mondjuk én lazán vissza szóltam volna valamit :)
#31 vagyok
Hupsz, nem ment át az irónia 😵
Csak volt egy két (csávónak képzelem őket) akik elkezdtek olyanonat írni, mintha ezeket gondolnák (fuh más topicokban nyomatják ezeket a gondolatmeneteket)
Én nem venném sértésnek.
Mármint jó helyre tetted a feneked, ez igaz, mert a párod olyan, amilyen.
Ez nem azt jelenti, hogy aranyásó lennél, vagy hogy a pénze miatt lennél vele. Annyit jelent mindössze, hogy szerencsés vagy, hogy "jó partit" fogtál ki. És ez tény, nincs rajta mit vitatni, hiszen te magad írod, hogy látszik a stílusán és a cuccain is a jómód. :)
Szóval nem kell megsértődni. Hogy mit felelnék erre? Igen, köszönöm szépen, nekem már csak ilyen szerencsés fenekem van. :D
Nem ezen múlik, hogy mennyire szereted, ha úgy alakul, az idő úgyis titeket igazol majd.
És igen, szerencsés leszel akkor is, ha egy ilyen férfi mellett nem a mindennapokkal küszködtök, hogy marad-e két fizetésből hó végére. :) Ebben nincs semmi rossz.
Húzzál vissza a szalag mellé, ne itt rontsd a levegőt 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!