Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L
Én nevetni szoktam ezen és adom alá a lovat, hogy hát igen, bejött az élet és így kell férjet fogni :D
Ne vedd ennyire a szívedre, nem biztos h azt gondolta, hogy csak a pénzéért vagy együtt vele, csak szerencsés vagy, hogy pont egy jobb anyagi helyzetben lévő srácba szerettél bele.
Mi 17 évesek voltunk a párommal amikor összejöttünk, gazdagék ők, de szegénységben nevelték, soha egy kólára nem volt pénze h meghívjon.
Eljegyzés után (8 évvel később) volt az első h bármilyen előnyt jelentett h vele vagyok (nem kellett tovább albérletet fizetnem).
Most mégis van aki ilyen jó helyre házasodtam dolgokat mond :D de nekem ez vicces, anyuékkal is szoktunk ezzel hülyéskedni :D
Egyrèsze elég komolytalan a kérdezővel szemben,és tudjátok miért,hogy ők is irigyek.
Főleg azért,hogy kapott egy szerelmet,hat ezt is ki kell érdemelni és itt nem negatív értelemből beszélek.Ugyan is a kérdező lehet,hogy szép,csinos és dolgos.Az irigyek nem adnak magukra,mocskosok és lusták.
Csak így tovább kérdező.
Mindenki annyit szakít amennyit tud ezt úgy nevezik szorgalom.
Az irigyek hátul vannak,hátul is maradnak.
Miért, nem így van? Ha így van, mit szégyelljed, már megtörtént.
Nem így van? Mit adsz egy hazugságra?
De ha már beszóltok mondjátok meg mi az igazság? :D
Hogy kizárólag a pénze miatt van együtt vele, vagy az, hogy szerencséje van h jól kereső sráccal szerettek egymásba?
26. Inkább egy ukrán már akkor. Még azok is jobbak.
Amúgy te olvastál előző válaszokat?Nem kell mindent szépíteni sablonokkal,meg közhelyekkel,ami nem az valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!