Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit reagálnátok egy ilyen...

Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L

Figyelt kérdés
Volt nálunk egy kis összejövetel ahova eljött a párom is akivel már 3 hónapja együtt vagyunk. Amikor nem volt bent akkor mondta az egyik rokonom hogy jó helyre tettem a fenekem. Ezzel azt akarta mondani hogy én csak a pénz miatt jöttem össze vele. Én nem tehetek arról hogy a párom külföldön dolgozott 18 éves korától és lett pénze drága autóra meg az hogy igényes öltözködik. Ha unokatesóimat nézem (ennek az illetőnek a gyerekeit aki beszólt) akik otthon ülnek 20-on éves létükre munka nélkül akkor visszakérdeznék hogy kiben is van a hiba. Bennem aki összejött egy fiúval azért mert szereti (és mert megfogott a határozottsága,talpraesettsége) vagy benne aki hagyja hogy otthon üljenek a gyerekei amikor bármikor elmehetnének dolgozni és lehetne nekik is valamilyük. Én 15 évesen már mentem le a balatonra dolgozni ismerősökhöz minden nyáron (pedig nem voltunk sose rászorulva csak engem így neveltek hogy meg kell dolgozni mindenért). Nekem ő a második barátom és rohadtul igazságtalan hogy kvázi azt mondják hogy pénzzel meg lehet vásárolni engem.

2021. febr. 16. 11:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is volt egyszer egy hasonló esetem bár nem rokonnal de az mindegy.Lényegében azt mondta hogy a nem a két szép szeméért vagyok a párommal egy idegen volt aki se engem nem ismert sem pedig a páromat.Megjegyzést tett mert irigy lett a szép autóra ennyi.Nem gondolt bele hogy van olyan is aki esetleg megdolgozik érte és nem a fenekét mereszti.Hátam mögött beszélt🤣🤣Gondoltam magamban mikor mondták hogy mit mondott hogy hátul is marad😄😄Rosszindulat ha fájna....
2021. febr. 16. 12:22
 12/62 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz azzal, hogy az irigy rokonok mit gondolnak.
2021. febr. 16. 12:36
 13/62 anonim ***** válasza:
26%
Ne foglalkozz azzal, hogy van aki kimondja az igazat. Ő baja.
2021. febr. 16. 12:37
 14/62 anonim ***** válasza:
84%
Neked is nyilvánvaló, hogy eléggé szűk látókörű a szerencsétlen rokonod, aki beszólt. Ő már ilyen marad, mindenért másokat okol, aki többre vitte, arra irigy, mert annyi esze sincs, hogy neki kellene tennie azért, hogy jobb legyen az élete (ugyanez érvényes lehet a gyerekeire is). El kell engedni a füled mellett az ilyet. Sok hasonló ember van, aki irigy, meg leszól mindenkit, de nézd meg, hogy az összes ilyen csóró, aki csak sajnáltatni tudja magát.
2021. febr. 16. 12:52
 15/62 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyesmit szokás egy "ne magadból indulj ki!" replikával zárni.
2021. febr. 16. 12:54
 16/62 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a férjem is megkapta az anyjától amikor még csak tiniként pár hete jártunk. Holott nekem semmim nem volt csak a családom jobb módú de csak helyi viszonylatban. Azóta 15,5 év telt el, már senki nem mond ilyet. De elmondom, hogy mi mit szoktunk mondani. Véletlen sem azért vagyunk együtt mert kedves, jól néz ki , szeretem, nem mi csak a pénzért. Nem azért mert egy szerethető ember. Á á de hogy. Erre nem tudnak szembe mit mondani. A hátad mögött hidd el, erre is lesz bőven kommentjük. De le kell ejteni. Gondoljanak amit akarnak. És te is gondolsz amit akarsz.
2021. febr. 16. 13:10
 17/62 anonim ***** válasza:
77%

Jaj, ez nálunk is volt. 26 évesen jöttem össze a párommal, 1000 km távolságból.

Az egyik nagyon kedves rokonom megjegyezte, hogy csak szexelni járunk össze. Kb félévig ignoráltam, ostoba emberekkel nem foglalkozok.

Érdekes, 5,5 éve együtt élünk, de valóban, csak a szex miatt kellettünk egymásnak :D

2021. febr. 16. 13:18
 18/62 anonim ***** válasza:
84%

Nem szép dolog ilyen megjegyzéseket tenni, és a leírásodból látszik hogy tényleg nem a pénze miatt vagy vele, hiszen egy anonim oldalon nem lenne okod hazudni. Elhiszem hogy szereted.

Viszont az is ugyanilyen visszatetsző, hogy te is ítélkezel az unokatesóid felett, hogy ők otthon laknak huszonévesen. Ez a mai magyar valóság. Rengeteg huszonéves otthon él, még ha dolgozik is, mert egyszerűen lehetetlen a semmiből, egy átlag fizetésből már huszonévesen lakást teremteni. Munkát találni meg nem könnyű, főleg most hogy rengeteg ember veszítette el a megélhetését a vírus miatt.

Szóval csak arra akartam rávilágítani, hogy ahogy a beszólós rokonban, úgy benned is épp annyi előítélet van, ugyanazt csinálod amit ő, csak te gondolom a hátuk mögött, ő meg a szemedbe. Nem tudom melyik a jobb, de egyik sem szép dolog.

2021. febr. 16. 13:25
 19/62 anonim ***** válasza:
78%
Én ezt azért szoktam megkapni, mert a párom nem egy kigyúrt, és hűde jól kinéző, szerintük én sokkal helyesebb pasit érdemelnék, ezért biztosan csak azért vagyok vele mert van pénze. :Dd Ezt olyanoktól kapom meg, akikkel viszonylag ritkán beszélek, vagy tartom a kapcsolatot velük, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy ugyanolyan csóró egyetemista volt mikor összejöttünk, mint én. :D Csak ezalatt a 4 év alatt, hogy együtt vagyunk sikeres lett, és ezért mindenki engem könyvel el első pillantásra aranyásónak. Egy élmény komolyan, de megtanultam elengedni a fülem mellett a dolgokat, büszke vagyok arra amit elért, és közel sem a pénze miatt vagyok vele. Ha neked tiszta a lelkiismereted, engedd el.
2021. febr. 16. 13:35
 20/62 anonim ***** válasza:
57%
Én annyit válaszoltam volna, hogy "ja, annak aki nem anyutól várja még huszonévesen is zsebpénzt, telik egy -két dologra"
2021. febr. 16. 13:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!