Mit reagálnátok egy ilyen ízléstelen beszólásra?18/L
Jaj, ez nálunk is volt. 26 évesen jöttem össze a párommal, 1000 km távolságból.
Az egyik nagyon kedves rokonom megjegyezte, hogy csak szexelni járunk össze. Kb félévig ignoráltam, ostoba emberekkel nem foglalkozok.
Érdekes, 5,5 éve együtt élünk, de valóban, csak a szex miatt kellettünk egymásnak :D
Nem szép dolog ilyen megjegyzéseket tenni, és a leírásodból látszik hogy tényleg nem a pénze miatt vagy vele, hiszen egy anonim oldalon nem lenne okod hazudni. Elhiszem hogy szereted.
Viszont az is ugyanilyen visszatetsző, hogy te is ítélkezel az unokatesóid felett, hogy ők otthon laknak huszonévesen. Ez a mai magyar valóság. Rengeteg huszonéves otthon él, még ha dolgozik is, mert egyszerűen lehetetlen a semmiből, egy átlag fizetésből már huszonévesen lakást teremteni. Munkát találni meg nem könnyű, főleg most hogy rengeteg ember veszítette el a megélhetését a vírus miatt.
Szóval csak arra akartam rávilágítani, hogy ahogy a beszólós rokonban, úgy benned is épp annyi előítélet van, ugyanazt csinálod amit ő, csak te gondolom a hátuk mögött, ő meg a szemedbe. Nem tudom melyik a jobb, de egyik sem szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!