Magyarázza már el valaki, hogy a műköröm miért esztétikus? Nő létemre rettenetesen ízléstelennek tartom, főleg ha még plusz strasszok stb. vannak rajta.
Különböző emberek vagyunk, különböző ízléssel. Ezt el kell fogadni, és ennyi.
Egyébként meg pl nekem erősek a körmeim, ezért meg tudnak nőni maguktól elég hosszúra, ki is tudnám így festeni őket szépen (ha akarnám). NEKEM tetszik, ha kicsit hosszabb, nem tövig van vágva folyamatosan. Na már most, a testvéremnek pont nagyon gyönge, törő körmei vannak, és neki is ez tetszik. Milyen opciója marad így? A műköröm. Meg lehet azt szépen, visszafogottan is csinálni.
Egyébként pedig nem tudom, hogy mi ez a hülyeség, hogy a hosszú köröm mindig koszolódik alatta. Nem tudom, hogy ti mibe nyúlkáltok, de nekem nem koszos állandóan, mint ahogy sokan másoknak sem..
Amúgy meg ha nem tetszik a műköröm, nem kell foglalkozni vele. Hadd csináljon már mindenki a saját körmével azt, amit akar..
Nekem kb éven keresztül műkörmöt volt, mert nagyon praktikus (nem kell kilóméteres hosszúra csináltatni) és nem kell folyamatosan festegetni, nem pattogzik le mosogatáskor és amíg drasztikusabban le nem nő, esztétikus marad. De ezt sem kell megvárni, mert 3 hetente szoktak adni időpontot általában.
Ha a saját körmöm hosszú ellentétben azt nem tudom elviselni, így mióta nincs visszavágom teljesen és nem kenek rá semmit.
Szóval inkább műkörömöt csináltatok, mint a sajátom megnövesszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!